EUROPSKO PRVENSTVO

Srbi u Budimpešti svladali Mađere i obranili naslov

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Srbi u Budimpešti svladali Mađere i obranili naslov
27.07.2014.
u 23:21
Srbi su tako obranili naslov prvaka iz 2012. godine osvojen u Eindhovenu, a Beograd je domaćin sljedećega EP-a 2016. godine.
Pogledaj originalni članak

Reprezentacija Srbije obranila je naslov europskog vaterpolskog prvaka deklasiravši Mađare u finalu u Budimpešti sa 12:7. Srbi su tako obranili naslov prvaka iz 2012. godine osvojen u Eindhovenu, a Beograd je domaćin sljedećega EP-a 2016. godine.

Zanimljivo, u međusobnom srazu u skupini Mađari su bili bolji od Srba 8:6, dok je hrvatska reprezentacija (na kraju peta) protiv Srbije odigrala 8:8.

Talijani su u utakmici za treće mjesto nadigrali Crnogorce 11:9.

>> Luka Lončar: Šteta što nema medalje, ali idemo na SP

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

BA
Bane
12:45 28.07.2014.

stvarno smo jadni i pateticni,cim mi nismo osvojili nesto sto smo planirali odma je to nebitno i ovu vijest ste stavili u zapecak sa jedva nekoliko recenica,zavist i ona narodna da komsiji crkne krava nikome nije pomogla

OU
oma-u-vugla
00:09 28.07.2014.

A ko ce.....

TR
trofazni
11:14 28.07.2014.

A jel moglo krace...znaci,mislim da su u Novoj Gvineji Papua napisali opsirnije!!!