NEVJEROJATNO

Sramotan gaf: F1 Mađarskoj pripojila i teritorij Hrvatske i Srbije!

Foto: Printscreen
zastava
Foto: Reuters/Pixsell
Formula 1 - VN Mađarske
Foto: Reuters/Pixsell
Formula 1 - VN Mađarske
Foto: Reuters/Pixsell
Formula 1 - VN Mađarske
Foto: Reuters/Pixsell
Formula 1 - VN Mađarske
Foto: Reuters/Pixsell
Formula 1 - VN Mađarske
05.08.2019.
u 08:56
Uz spornu zastavu koja vijori, dva dječaka viču: - Dobrodošli u Mađarsku!
Pogledaj originalni članak

Britanac Lewis Hamilton u Mercedesu slavio je jučer na Velike nagradi Mađarske koja se vozila na stazi Hungaroring, 12. utrke svjetskog prvenstva formule 1.

Aktualnom svjetskom prvaku to je već osma pobjeda ove sezone, te 81. u karijeri, pri čemu i rekordna sedma u Mađarskoj. Nijemac Michael Schumacher je na Hungaroringu slavio četiri, a Brazilac Ayrton Senna tri puta.

A utrku je obilježio i jedan gaf. Naime, u jednom video na službenom Instagram F1 profilu pojavila se zastava Velike Mađarske u koju su uključeni dijelovi Hrvatske i Srbije. Uz spornu zastavu koja vijori, dva dječaka viču:

- Dobrodošli u Mađarsku!

>> Pogledajte sporni video.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

Avatar TvojUjko
TvojUjko
09:33 05.08.2019.

Madarska sirotinja ne moze niti sebe prehraniti, a kamoli jos sve do Jsodipdola

HO
horvatj707
10:25 05.08.2019.

tenkove na granicu i gaziti do Balatona. Budimpešta je povijesno Hrvatska.

IM
Immanuell
09:21 05.08.2019.

Pa to je normalno, oni već niz desetljeća na zidovima kuća i stanova drže povijesnu kartu Velike Mađarske. U zadnje vrijeme netko tko to očito ne zna primijetio je i sad misli kako je otkrio Ameriku. Nije nikakav gaf, nego oni jednostavno svoju zemlju uvijek vole vidjeti onakvu iz povijesti kakva je bila kad je bila najjača. Dok je međunarodne kontrole to će biti samo folklor. Ako se ikada izgubi ta kontrola, bit će vrlo gusto.