NEKOREKTNO

Sramota! Pogledajte što su Velšani radili dok se Luka Modrić previjao od bolova

Foto: Pixsell/Reuters
Luka Modrić
Foto: Pixsell/Reuters
Wales . Hrvatska
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Wales - Hrvatska
Foto: Pixsell/Reuters
Luka Modrić
Foto: Pixsell/Reuters
Luka Modrić
Foto: Pixsell/Reuters
Luka Modrić
14.10.2019.
u 07:51
Velški navijači nisu imali razumijevanja za veznjaka Real Madrida. Dok je ležao na travnjaku, vrijeđali su ga
Pogledaj originalni članak

Hrvatski kapetan Luka Modrić sinoć nije dočekao kraj utakmice s Walesom (1:1) u Cardiffu. Modrić je u 88. minuti žestoko startao na suparničkog veznjaka Wilsona kako bi spriječio kontru i pritom nastradao.

Modrić je ostao ležati na travnjaku i previjao se od bolova. Po hrvatskog kapetana došla su nosila, no ipak je ustao i uz pomoć dvojice liječnika napustio travnjak.

No, velški navijači nisu imali razumijevanja za veznjaka Real Madrida. Dok je ležao na travnjaku, vrijeđali su ga vičući:

– Ti si samo us*ana verzija Joea Allena

Video te situacije pogledajte OVDJE.

Srećom, Modrićeva ozljeda nije ozbiljnije prirode i brzo će se vratiti na teren, što će primiriti i čelnike Real Madrida.

– Modrić je dobio nezgodan udarac u butni mišić i vjerujem kako nije ništa opasno. Morat će pauzirati dva do tri dana. Dobio je nezgodan udarac, ali nije ništa drugo – rekao je izbornik Zlatko Dalić.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

Avatar Bell940
Bell940
08:30 14.10.2019.

Šteta da nismo pobijedili, ipak imamo vezni red najbolji i nismo uspjeli probiti blok seksa. Luka je bio najbolji igrač na terenu, i hvala bogu da je OK

DU
Deleted user
08:52 14.10.2019.

Nek to kazu svom treneru, a nogomet koji igraju velšani je najjadnija verzija bunkera , i oni se nadaju s takvim uci u kvalifikacije, jadno

AU
austrougarskigeneral
09:34 14.10.2019.

pa wales uopće nije igrao dobro , imali su sreće