UBOJITI TROJAC

Sportski direktor Barcelone: Lionel Messi, Luis Suarez i Neymar ostaju u klubu

Foto: Reuters/PIXSELL
Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
Lionel Messi
11.03.2016.
u 00:30
- Neymar će nastaviti igrati kod nas, kao što sam rekao prije dva mjeseca, tu nema nikakvih problema. Jedino bi me brinulo da nije sretan kod nas, a to nije slučaj - rekao je sportski direktor Barcelone Robert Fernandez.
Pogledaj originalni članak

Barcelona već drugu godinu zaredom ima najubojitiji napad svijeta koji čine Lionel Messi (28), Luis Suarez (29) i Neymar (24). Ove su sezone već zabili 100 golova, a klub im namjerava produžiti ugovore.

- Neymar će nastaviti igrati kod nas, kao što sam rekao prije dva mjeseca, tu nema nikakvih problema. Jedino bi me brinulo da nije sretan kod nas, a to nije slučaj - rekao je sportski direktor Barcelone Robert Fernandez.

- Nimalo ne sumnjamo i da će Messi nastaviti igrati za Barcelonu. On će biti ovdje na otvaranju novog stadiona 2021. godine - dodao je prvi čovjek katalonskog kluba zadužen za kupnju i prodaju igrača.

Barcelona bi se na ljeto mogla pojačati u ofenzivnom dijelu, a Fernandez je potvrdio interes za 22-godišnjim ofenzivnim lijevim krilom Denisom Suarezom koji igra u Villarrealu, a lani ga je Barcelona bila posudila Sevilli, te 29-godišnjim napadačem Celte iz Viga Manuelom Agudom Duranom, poznatijim pod nadimkom Nolito.

- Suarez će vjerojatno doći na ljeto, htjeli smo ga priključiti i ranije, no nismo mogli. Nolita smo htjeli dovesti ove zime, ali Celta ga nije htjela pustiti. No, zimski prijelazni rok je uvijek drugačiji od ljetnog - rekao je Fernandez.

>> Barcelona je zadovoljna Halilovićem, na ljeto će odlučiti o njegovom statusu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SC
schwertransport
06:52 11.03.2016.

AHA nema vise po kafanama

Avatar germanikus
germanikus
07:34 11.03.2016.

Totalna desinformacija jer to je sigurno da Suarez napušta Barcelonu a na njegovo mjesto dolazi buduća mega zvijezda Janez Mile Novaković!Istini za volju čovjek je kao i svi Slovenci s loptom na vi ali je urnebesno smiješno gledati kako se bori s njom!

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
07:53 11.03.2016.

Njih trojica i jesu Barca-ostalo su samo trckarosi koji njih trojicu zadovoljavaju :-D