Sportska gimnastika

Mario Možnik od sada u audiju na treninge u Nedelišće

Foto: Renato Brandjolica/Pixsell
Mario Možnik od sada u audiju na treninge u Nedelišće
11.09.2015.
u 07:15
'Drago mi je što me je upravo takva, velika tvrtka prepoznala kao osobu, sportaša i gimnastiku kao sport te odlučila dati povjerenje da budem jedan od njihovih ambasadora.'
Pogledaj originalni članak

U dvorani Sokola potpisan je sponzorski ugovor između Marija Možnika, europskog prvaka u vježbi na preči i marke Audi.

– Drago mi je što me je upravo takva, velika tvrtka prepoznala kao osobu, sportaša i gimnastiku kao sport te odlučila dati povjerenje da budem jedan od njihovih ambasadora. Budući da svakog tjedna nekoliko puta putujem iz Zagreba na treninge u gimnastički centar u Nedelišće, tako sigurno i udobno vozilo olakšat će mi taj put. Slogan marke Audi glasi "Napredak kroz tehniku", a ja sam se idealno našao u njemu jer isto se to odnosi i na moju spravu i gimnastiku općenito – rekao je Možnik, kojeg sljedećeg tjedna očekuje nastup na Svjetskom kupu u Osijeku gdje brani zlato, a potom potkraj listopada i nastup na SP-u u Glasgowu, gdje će se pokušati izboriti za OI u Riju.

Nakon konferencije za medije Marijo je skočio sa šest metara visoke galerije na strunjače te prikazao dio vježbe na preči koju će izvesti na SP-u.

>> Nakon Možnika stigao je i element nazvan po našem Korosteljevu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SE
Secli
11:21 11.09.2015.

Bolje da si nabavi nekakvog japanca jer s ovim bi mogao koji trening propustit kad crkne.

SE
Secli
11:22 11.09.2015.

Bolje da si nabavi nekakvog japanca jer s ovim bi mogao koji trening propustit kad crkne.