TUŽNA VIJEST

Sportaš (27) pronađen mrtav u hotelskoj sobi

Foto: Pixsell/Reuters
Tyler Skaggs
Foto: Pixsell/Reuters
Tyler Skaggs
02.07.2019.
u 07:38
"Tyler jest, i uvijek će biti, važan dio obitelji Angelsa. Naše misli i molitve su s njegovom suprugom Carli i cijelom njegovom obitelji", poručili su iz kluba.
Pogledaj originalni članak

Tyler Skaggs, 27-godišnji početni bacač američke bejzbolske momčadi Los Angeles Angels preminuo je u Teksasu gdje je s ekipom doputovao na ligašku utakmicu, objavio je klub u ponedjeljak. 

"S velikom tugom javljamo da je Tyler Skaggs ranije danas preminuo u Teksasu", navodi se u objavi u kojoj se ne navodi uzrok smrti.

"Tyler jest, i uvijek će biti, važan dio obitelji Angelsa. Naše misli i molitve su s njegovom suprugom Carli i cijelom njegovom obitelji", poručili su iz kluba.

Američka bejzbol liga (MLB) otkazala je utakmicu koju su Angelsi trebali igrati protiv momčadi Teksas Rangersa.

Policijska uprava u Southlakeu u saveznoj državi Teksas objavila je da su policijski službenici reagirali na poziv o muškarcu bez svijesti u sobi u hotelu Hilton.

Kada su policajci stigli u hotel Skaggs nije davao znake života i na mjestu je utvrđena smrt.

"U ovom trenutku se ne sumnja na nasilnu smrt", stoji u izjavi policije.

Skaggs je rodom iz Južne Kalifornije, a u ligi je debitirao 2012. godine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.