ZAJEDNIČKIM SNAGAMA

Španjolska i Portugal predstavili kandidaturu za organizaciju SP-a 2030.

Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Španjolska i Portugal predstavili kandidaturu za organizaciju SP-a 2030.
05.06.2021.
u 15:53
Antonio Costa i Pedro Sanchez, Portugalci i Španjolci najavili su kako će zajednički raditi na tome da SP dovedu na Iberski poluotok.
Pogledaj originalni članak

Za vrijeme međusobne prijateljske nogometne utakmice igrane u Madridu Španjolska i Portugal i službeno su predstavili zajedničku kandidaturu za organizaciju Svjetskog prvenstva 2030.

U službenom priopćenju, koje su potpisali predsjednici obiju vlada, Antonio Costa i Pedro Sanchez, Portugalci i Španjolci najavili su kako će zajednički raditi na tome da SP dovedu na Iberski poluotok.

Protukandidati Španjolcima i Portugalcima za organizaciju natjecanja kojim će se obilježiti 100 godina od prvog SP-a bit će Velika Britanija i Irska te Argentina, Čile, Paragvaj i Urugvaj.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.