Luka ili Raketa

Španjolci se svađaju: Tko ima boljeg Hrvata, Real ili Barcelona?

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Španjolci se svađaju: Tko ima boljeg Hrvata, Real ili Barcelona?
03.03.2015.
u 22:36
Navijači se svađaju, a kockastim veznjacima to itekako godi, jer su još donedavno bili upitnici (barem za njihove sadašnje poslodavce) na njihove mogućnosti
Pogledaj originalni članak

Ivan Rakitić iz dana u dan igra sve bolje u Barceloni i postao je jedan od nositelja igre. U prošlom kolu odigrao je sjajno te pogotkom i asistencijom olakšao svom klubu put do pobjede. Istovremeno Luka Modrić još uvijek se oporavlja od ozljede, a koliko znači Realu dovoljno govori činjenica da su navijači skandirali njegovo ime tijekom susreta protiv Villarreala.

Hrvatska može biti sretna što ima dvojicu tako sjajnih igrača u velikanima poput Barcelone i Reala, a ovih je dana to bila tema na španjolskom medijskom tržištu. Posebice preko foruma gdje se daju iščitati teme – Tko ima boljeg Hrvata, Real ili Barcelona?

Navijači se svađaju, a kockastim veznjacima to itekako godi, jer su još donedavno bili upitnici (barem za njihove sadašnje poslodavce) što se tiče njihove mogućnosti u slavnim svjetskim klubovima.

Goal.com je zbog toga odlučio izvući statistike dvojice hrvatskih igrača i usporediti njihov učinak, što možete pogledati OVDJE!

>>Pogledajte kako je Santiago Bernabeu zazivao povratak Luke Modrića

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DU
Deleted user
00:15 04.03.2015.

ma nema do Luke

DU
Deleted user
00:54 04.03.2015.

Rakitić mi je izuzeto drag, ali Luka Modrić je za koplje iznad njega. Za razliku od Raketa ipak Modrić ima neprekinuti kontinuitet sjajnih igara u Realu (osim nakon povrede) i to u razdoblju kad je Real osim prvenstva osvoji sve što se osvojiti može. Rakitić je sjajan ali je Luka jedinstven.

ON
onztwo
08:15 04.03.2015.

Luka Modric je po individualnoj kvaliteti najbolji hrvatski igrac svih vremena. On je bio prosle sezone najbolji vezni igrac svijeta. To nije niko dosad postigo od nasih i 98-generacija je ok samo zbog 3 mjesta. Luka je glavni.