Modri su prvi

Španjolci otkrili: Da bi Real bio svjetski rekorder, s trona mora skinuti zagrebački Dinamo!

Foto: Reuters
Real Sevilla
Foto: Reuters
Real Sevilla
Foto: Reuters
Real Sevilla
Foto: Reuters/PIXSELL
Sergio Ramos, Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
Sergio Ramos, Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
Sergio Ramos, Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
Sergio Ramos, Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
Sergio Ramos, Real Madrid
Foto: Reuters
Real Sevilla
Foto: Reuters
Real Sevilla
13.01.2017.
u 11:15
Zidaneova momčad nastavila je fantastičan niz nepobjedivosti, za poraz ne zna već 40 utakmica!
Pogledaj originalni članak

Madridski Real jučer se pred sam kraj susreta spasio poraza od Seville. Iako je gubio 1:3, na kraju je došao do 3:3 i zahvaljujući pobjedi od 3:0 iz prve utakmice plasirao se u četvrtfinale Kraljeva kupa.

No, Zidaneova momčad nastavila je i fantastičan niz nepobjedivosti, za poraz ne zna već 40 utakmica! Kraljevi su posljednji poraz doživjeli u travnju 2016. godine od Wolfsburga (0:2), a otada su upisali 30 pobjeda i 10 remija, uz gol-razliku 113:36. Oborili su tako španjolski rekord bez poraza u svim natjecanjima koji je do jučer držala Barcelona.

Međutim, u svijetu ima boljih od njih. Španjolska Marca napravila je listu najdužih nizova, a real bi do svjetskog rekorda morao ''skinuti'' još četiri momčadi. Trenutačno je na petom mjestu zajedno s Nottingham Forestom, a jednu utakmicu više od njih u tom nizu nepobjedivosti ima Al Ahly. Na trećem mjestu je Milan s 42 susreta bez poraza, na drugom Juventus s 43, dok je svjetski rekorder zagrebački Dinamo!

Hrvatski prvak imao je niz od 45 utakmica bez poraza. Započeo je u studenom 2014. godine nakon poraza od Astre, a trajao je sve do poraza od Bayerna u rujnu 2015. godine. Eto, Dinamo je tako prvi na svijetu barem u jednoj statističkoj kategoriji, a Real će morati izdržati još šest utakmica želi li ga skinuti s trona.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
16:31 13.01.2017.

45 utakmica nije malo ni u čovječe ne ljuti se dobit

SE
senior
11:54 13.01.2017.

Kako je "drago" ovo pročitati jalnim, jednim i zavidnima čiji klubovi ne mogu ni u nižoj kategoriji od LIGE PRVAKA doći u situaciju da nešto naprave jer nemogu ni proći kvalifikacije. Ostaje im samo zavist jed i jal.

DU
Deleted user
13:09 13.01.2017.

Pa,zar nije Ajduk najbolji na svitu i okolici ?