DISCIPLINSKA KAZNA

Soldo ostao bez Manichea na tri utakmice

Foto: AFP
Soldo ostao bez Manichea na tri utakmice
28.09.2009.
u 22:23
Portugalski nogometaš Maniche, inače jedan od glavnih aduta Kölna, kojeg vodi hrvatski trener Zvonimir Soldo, kažnjen je od Disciplinske komisije DFB-a s tri utakmice neigranja.
Pogledaj originalni članak

U posljednjem, 7. kolu njemačkog nogometnog prvenstva, Köln je na svom terenu poražen od Bayera iz Leverkusena s 1-0, što ga je zadržalo na dnu ljestvice. Köln je pretposljednji na ljestvici sa samo četiri osvojena boda (jedna pobjeda, jedan remi i pet poraza).

Na tom ogledu je Maniche nesportski nagazio i udario čileanskog nogometaša Vidala, dok je ovaj ležao na travnjaku. Utakmicu je morao ranije napustiti, a organi njemačkog nogometnog saveza su nakon pregledavanja snimke odlučili kazniti ga s tri utakmice.

Niti Köln, niti igrač nisu najavili žalbeni postupak, a Mancihe će tako propustiti utakmice protiv Bayerna, Maniza i Borussije iz Mönchengladbacha.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IN
ingoman
12:00 29.09.2009.

sva sreca da nece igrat a i bilo bi im najbolje da on, uopce ne igra. taj lik je fakat nula i kad on igra to znaci igrac manje na terenu.