Trenuci odluke

Šok za Bilića: Predsjednik West Hama već je pronašao zamjenu za Slavena!

Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić West Ham
26.03.2017.
u 21:27
Pred Bilićem je ključno razdoblje i mora prekinuti crni niz.
Pogledaj originalni članak

Pred Slavenom Bilićom tri su ključne utakmice za njegovu sudbinu u West Hamu. Ukoliko ne ostvari pozitivne rezultate - prijeti mu otkaz, piše Daily Mail.

Englezi dodaju kako čekićare očekuju okršaji s Hully Cityjem, Arsenalom i Swanseajem, a ako u barem jednom ne uzmu tri boda Uprava kluba mogla bi raspravljati o povjerenju hrvatskom stručnjaku.

West Ham je upisao tri uzastopna poraza u Premier ligi, a iako je devet bodova od opasne zone raspoloženje u klubu se promijenilo.

"Uprava je planirala ponuditi Biliću novi ugovor sljedećeg ljeta, ali pregovori su stali. Klupski insajderi rekli su u siječnju da je Biliću ponuđeno produljenje ugovora do 2020. godine, a sada mu je posao u opasnosti", piše Daily Mail.

The Mirror pak piše kako je Nizozemac Jaap Stam mogući Bilićev nasljednik. Predsjednik West Hama, David Sullivan, navodno je oduševljen 44-godišnjim bivšim igračem Manchester Uniteda koji je preporodio drugoligaša Readinga.

>>Je li moguće? Ako Bilić uspije u svojoj namjeri, navijači će ga obožavati!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DJ
djontra
22:23 26.03.2017.

E Slavek Slavek, sve ima svoj početak i svoj kraj. Ne brini, ima još klubova. a Jaap Stam, to je čudo od igrača. Gledao ga na Maksimiru prije 20ak godina kad je Man Utd igrao pritiv Dinama. Kako je lik čitao igru, to je strašno. Pretrčao je cijelu tekmu vjerojatno ne više od 500 m, ali je pokrivao prostor kao da su trojica.

Avatar braco1954
braco1954
21:45 26.03.2017.

bogami Biliču nepiše ti se dobro u klubu