NEOČEKIVANO

Šok u Ledenoj! Mark French odlazi iz Medveščaka

Šok u Ledenoj! Mark French odlazi iz Medveščaka
13.06.2014.
u 01:39
- Odluka Frencha da napusti našu klupu sve nas je šokirala - rekli su u Medveščaku.
Pogledaj originalni članak

Mark French odlazi iz Medveščaka, i to u juniorsku momčad Calgary Hitmana! Vijest je to koja je šokirala sve navijače, ali i vodstvo zagrebačkog kluba.

– Odluka Frencha da napusti našu klupu sve nas je šokirala – rekli su u Medveščaku, dok je French objasnio:

– Ova odluka je moj put prema NHL-u.

>> French: I dalje ću voditi Medveščak, a dovest ćemo prave igrače!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KA
kavicakaka8
08:50 13.06.2014.

ZIG-ZAG podravka glavni sponzor,ali kak sem napisal i taj led se bude otopil za leto dve ,s tim da je UNIŠTENA RUKOMETNA INSTITUCIJA ŽRK PODRAVKA samo radi nečijih vlastitih interesa-

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
07:39 13.06.2014.

volim Zagreb volim Hrvatsku tu mi je super. ma voliš ti samo pare. Mogao si se bar ispričati navijačima koji su te obažavali a ne se pokupit ko zadanja p.....

FU
FULL
19:26 13.06.2014.

Začudio sam se kad su produžili ugovor s njim na početku, za novu sezonu je ipak trebalo dovesti novog i boljeg trenera od Frencha; za njegove želje u NHL-u još će se on tu čekati dosta vremena, jedino ako ima super igraće pa ga izvuku?!, napredak za sad ne vidim?? E sad, kad je "lovostaj" otvoren, interesira me; da li će Fox pogoditi s odabirom države??