POZNATI DETALJI

SLUŽBENO Zlatan Ibrahimović vratio se u Europu! U klubu ga čekaju dva Hrvata

Foto: Privatni album
Zlatan Ibrahimović
Foto: instagram.com/iamzlatanibrahimovic
Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
Zlatan Ibrahimović - statua
Foto: Reuters/Pixsell
Zlatan Ibrahimović
27.12.2019.
u 19:20
Potvrdio je to klub na službenom Twitter profilu
Pogledaj originalni članak

Zlatan Ibrahimović nakon sedam i pol godina vratio se u Milan

Potvrdio je to klub na službenom Twitter profilu. 

Dogovorena je suradnja do kraja sezone uz opciju da ugovor bude produžen i na iduću natjecateljsku godinu. Spominje se čak i iznos od 3,5 milijuna eura do lipnja, kao i mogućnost da će Ibrahimović za Milan nastupiti već 15. siječnja u kup ogledu protiv Spala.

Ibrahimović je igrao u Milanu od 2010. do 2012. godine, nastupio je u 85 utakmica i zabio 56 golova koji su Milanu donijeli naslov prvaka Italije i Superkupa. 

- Vraćam se u klub koji poštujem i grad koji obožavam. Tu sam da pomognem spasiti ovu sezonu, koja nije dobro počela - rekao je Ibrahimović po povratku. 

Zvonimir Boban jedan je od najzaslužnijih za ovaj transfer jer se nalazi na mjestu sportskog direktora talijanskog velikana, a Ibrin suigrač bit će Ante Rebić kojem baš i ne ide u gradu mode. 

Milan se trenutno nalazi na 11. mjestu Serie A.

>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih za EURO

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

NI
Nini istrijan
08:10 28.12.2019.

Covjek ima 38 godina i 3,5 mil eura za 6 mjeseci sto cini 7 mil.eura po sezoni.Cijena koju vecina svjetskih igraca (medju njima i nasih) samo sanja.To govori o velicini ovog nogometnog genija!

ZA
za87nik
05:21 28.12.2019.

Ovaj sa njim na slici je pravi čovik da ti se povrati kada otvori usta !!! Samo da ovaj ne bude putovao sa njim neće stići do Milana nego do (Milančeta)

SP
Split71
21:02 27.12.2019.

Tamo je triba ostat,manje se cuje...