U ČUDNIM OKOLNOSTIMA

Službeno: Otkazan je meč karijere najboljeg hrvatskog boksača

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Službeno: Otkazan je meč karijere najboljeg hrvatskog boksača
11.05.2021.
u 17:23
"Ne možemo više tajiti, meč će se odigrati između 7. i 14. kolovoza u Saudijskoj Arabiji, dakle u zemlji koja je organizacijski besprijekorno odradila meč između Joshue i Andyja Ruiza"
Pogledaj originalni članak

Dvoboj u teškoj kategoriji između hrvatskog boksača Filipa Hrgovića i Amerikanca Michaela Huntera je otkazan, dok je najavljen meč za naslov između Anthonya Joshue i Tysona Furya i to u Saudijskoj Arabiji, potvrdio je promotor Eddie Hearn. 

Hrgovićev dvoboj s Hunterom u verziji IBF otkazao je Amerikanac zbog zasad nepoznatih razloga, pa je Filip ostao bez meča karijere za koji se dugo pripremao.

Zasad se ne zna hoće li neki drugi boksač uskočiti umjesto Huntera, a nije poznat ni datum i mjesto borbe. 

Istodobno, Hearn je najavio dugoočekivani obračun Britanaca Tysona Furya i Anthony Joshue za ujedinjenje naslova i to u kolovozu u Saudijskoj Arabiji. 

Joshua (31) drži naslove u IBF, WBO, WBA i IBO verzijama, a godinu dana stariji Fury ima WBC pojas.

"Ne možemo više tajiti, meč će se odigrati između 7. i 14. kolovoza u Saudijskoj Arabiji, dakle u zemlji koja je organizacijski besprijekorno odradila meč između Joshue i Andyja Ruiza", kazao je Hearn, koji je dodao kako završne radnje odrađuju odvjetnici obaju boksača.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

RO
RobertZG
19:58 11.05.2021.

I kaj sad amer otkaze I nikome nista?? Strah? Jbt pa kakvi su ovo boksaci danas, covjek se zeli boriti a nema sa kime. Pa kad je tak onda neka bude prvi izazivac i borba sa prvakom.

TV
Tvrdjava
20:02 11.05.2021.

Koji hebe imas babica zabavljaj se dok te ne zovnu opet...papci..

P2
p2nich
09:21 12.05.2021.

Sad bar opet ima alibi za tuci 60-o godisnjske :)