OŽIVJELA GA

Slavni nogometaš odao se alkoholu i želio se ubiti, ali ova ljepotica ga je izvukla

Foto: Instagram
Katie Wright
Foto: Instagram
Katie Wright
Foto: Instagram
Katie Wright
Foto: Instagram
Katie Wright
Foto: Instagram
Katie Wright
Foto: Instagram
Katie Wright
15.08.2018.
u 16:41
Pogledaj originalni članak

U svibnju 2015. godine Ferdinandova supruga Rebecca preminula je od raka dojke i to samo deset tjedana nakon što joj je dijagnosticiran zloćudni tumor. 

Ostao je sam s troje djece tada stare devet, šest i četiri godine. S gubitkom srodne duše teško se nosio, utjehu mu je jedno vrijeme pružao alkohol, a razmišljao je i o samoubojstvu. 

Trebalo je vremena prije nego što se svojedobno najskuplji branič svijeta trgnuo i opet pohvatao konce u svome životu. Naučio je biti i otac i majka, alkohol je zamijenio tjelovježbom, čak je pokušao postati boksač (novu je karijeru zbog birokratskih zapreka prekinuo i prije nego što ju je počeo), a upoznao je i novu ljubav. 

Posljednjih godinu i pol umirovljeni nogometaš u vezi je s bujnom Kate Wright, nekoć službenicom u banci koja je u međuvremenu postala reality zvijezda. Zbog ljubavi Kate je žrtvovala karijeru. “Moj su prioritet Rio i djeca pa ću izbjegavati pojavljivanje u javnosti. 

Želim ovu vezu sačuvati samo za sebe jer je u pitanju čitava obitelj”, kazala je. A veza je u ozbiljnoj fazi pa je Rio ovo ljeto poveo Kate na odmor sa svojom djecom, a otočki tabloidi nagađaju da je prsten koji 27-godišnja plavuša nosi na ruci zapravo zaručnički.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

MA
marli
18:05 15.08.2018.

I sebe je gold diggerica "spasila" ! Više nego Ria..

DU
Deleted user
20:24 15.08.2018.

Ali najbolje mi je ovo drkanje po slikicama i kad zelis procitati do kraja "saznaj vise" a kad tamo tri rijeci.... Pa sta cu za svako slovo klikati??? Podlo od vas!

PR
prajdali100
20:48 15.08.2018.

Bogami ovdje Rio ima pune ruke posla.Treba ovo obletiti....