DOLAZI U ZAGREB

Slavni Austrijanac bez dlake na jeziku: Ne bih otišao na odmor u Hrvatsku zbog koronavirusa!

Foto: EXPA/PIXSELL
AUT, 1. FBL, PK Saisonauftakt
Foto: EXPA/PIXSELL
AUT, 1. FBL, PK Saisonauftakt
Foto: EXPA/PIXSELL
GER, UEFA EL, Borussia Dortmund vs Wolfsberger AC
Autori Vecernji.hr, Hina
24.08.2020.
u 21:04
Austrija je sredinom kolovoza izdala upozorenje za putovanja u Hrvatsku, a zbog epidemiološkog stanja proglasila je najviši sigurnosni stupanj za područje cijele Hrvatske
Pogledaj originalni članak

- Ne bih otišao na odmor u Hrvatsku zbog koronavirusa, ali ne bojimo se. No, sigurno nećemo šetati središtem Zagreba - rekao je za austrijsku agenciju APA trener bečkog Rapida Dietmar Kuehbauer, najavivši utakmicu drugog kola kvalifikacija Lige prvaka između Lokomotive i Rapida u srijedu.

Austrija je sredinom kolovoza izdala upozorenje za putovanja u Hrvatsku, a zbog epidemiološkog stanja proglasila je najviši sigurnosni stupanj za područje cijele Hrvatske. 

Trener Rapida je kazao da ne osjeća strah prije utakmice, niti od protivnika Lokomotive, a niti zbog koronavirusa.

"To će biti vrlo važna utakmica, i u sportskom, ali i u ekonomskom smislu. Zanima nas samo ono na terenu", zaključio je trener. 

Kuehbauer je u karijeri branio boje brojnih austrijskih klubova, ali i španjolskog Real Sociedada te njemačkog Wolfsburga. Za reprezentaciju Austrije slavni je trener odigrao 55 utakmica.

Igrači Rapida u Zagreb dolaze u utorak zrakoplovom.  

"U utorak čarterom odlazimo u Zagreb, a tamo ćemo od zračne luke izravno do hotela. Imamo vlastiti kat i svoje osoblje u hotelu i tu ne bi smjelo biti problema", rekao je sportski direktor Rapida Zoran Barišić.

Rapid u Zagreb dolazi bez hrvatskog braniča Matea Barača, a još uvijek se ne zna tko će biti kapetan nakon odlaska Stefana Schwaba.

Utakmica Lokomotiva - Rapid igra se u srijedu u 19 sati na stadionu u Kranjčevićevoj. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

ZV
zvone277
21:52 24.08.2020.

jesu to oni kaj su cijelu zimu lagali da na njihovim skijalistima nema korone, a ljudi uredni dolazili zarazeni od njih...fuj licemjeri...

ZV
zvone02
21:43 24.08.2020.

odi u Španjolsku ili Italiju ako ti Hrvatska nije izbor.

DU
Deleted user
22:27 24.08.2020.

Bio sam u turskom vilajetu Austriji, točnije u sınır-kasabi Wells. Prljav grad, prljavi restorani...u Tuzli (ili kako ga neki preostali germani zovu - Salzburg) je nešto bolje. Küçuk Şehir (ili kako ga tamo preostali slaveni zovu - Gradec) jad i čemer tipa Cazin. Ne treba mi korona virus određivati da tamo više ne idem.