'TO JE NJIHOV NOVAC'

Slaven Bilić ustao protiv pohlepe i dao podršku radničkoj klasi

Foto: PA/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić
20.10.2020.
u 14:01
- Nogomet nije polo ili golf. To nije moj novac, to je njihov novac. Nogomet ne bi trebao biti besplatan, ali bi trebao biti dostupan. Nogomet je sport za mase i radničku klasu i svi bi ga trebali moći priuštiti - rekao je Bilić
Pogledaj originalni članak

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić sinoć je sa svojim WBA-om odigrao 0:0 protiv Burnleyja pa još uvijek čeka svoju prvu pobjedu u

Premiershipu.

Dvoboj dvije najlošije ekipe na ljestvici donio je dominaciju WBA, koji je promašio pregršt prilika, a prvu već u 3. minuti nije uspio realizirati Filip Krovinović, koji je zamijenjen u 65. minuti. To je bila i prva utakmica ove sezone koja je u engleskom prvenstvu završena bez golova. 

No, pozitivna je stvar što je to bio prvi put ove sezone da Bilićeva momčad nije primila gol u utakmici Premiershipa.

A Bilić se nakon utakmice osvrnuo na nezadovoljstvo navijača koji su morali platiti 14.95 (125 kuna) kako bi na TV-u mogli gledati

utakmicu. Navijači smatraju da su tvrtke koje imaju prava prijenosa pohlepne, a Bilić se slaže s njima.

- Nogomet nije polo ili golf. To nije moj novac, to je njihov novac. Nogomet ne bi trebao biti besplatan, ali bi trebao biti dostupan. Nogomet je sport za mase i radničku klasu i svi bi ga trebali moći priuštiti - rekao je Bilić o navijačima koji zbog korone ne mogu na tribine nego utakmice moraju gledati na malim ekranima.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
20:02 20.10.2020.

E moj Biliću momčad ti je bez pobjede a ti se uvlačiš radničkoj klasi.Svoju trenersku nesposobnost prikrivaš kojekakvim nebulozama. Još par tekmi i dobila buš lagano nogicu kak si dobil svugdje a največa kad su te arapi zbanđali nakon par mjeseci. Bil si i ostal najveća laža od trenera.

Avatar Joejordan
Joejordan
18:09 20.10.2020.

Daj šta ti pričaš slavena??otišao si u ligu koja najviše troši i pričaš o radničkoj klasi,pa hajde odreknu se onda svojih primanja gospon.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:34 20.10.2020.

Slaven Bilić ustao protiv balkanske domoljubne pohlepe i dao podršku radničkoj klasi Irske i Njemačke gdje se nalazi večina sposobnih, poštenih i radnih hrvata.