TRENER WEST HAMA

Slaven Bilić: Uh, ovo je bilo glasno!

Foto: Press Association/Pixsell
Slaven Bilić i Dimitri Payet
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
05.08.2016.
u 08:50
- Igrali smo dobro, ali nećemo pretjerivati u pohvalama, ali za ovu fazu sezone igrali smo stvarno dobro. Spremni smo, agresivni... mogli smo zabiti više golova, ali igrali smo zrelo.
Pogledaj originalni članak

West Ham je sinoć s 3:0 svladao Domžale, nadoknadio 1:2 iz prve utakmice i prošao u play-off rundu Europske lige. Momčad Slavena Bilića prvi put je igrala na novom Olimpijskom stadionu na kojem se skupilo 54.000 ljudi.

- Atmosfera? Nisam znao što očekivati, ali je ispalo bolje nego što smo mislili. Čovječe, ovo je bilo glasno - rekao je Bilić i dodao:

- Igrali smo dobro, ali nećemo pretjerivati u pohvalama, ali za ovu fazu sezone igrali smo stvarno dobro. Spremni smo, agresivni... mogli smo zabiti više golova, ali igrali smo zrelo. U prvoj smo utakmici u Sloveniji igrali loše.

Inače, rasprodane su sve godišnje ulaznice za West Ham pa će momčad Slavena Bilića ove sezone imati sjajnu podršku s tribina.

>> Veliki Mourinho tražio savjet od Slavena Bilića!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
09:38 05.08.2016.

kulturan i fin ovaj naš Slaven . Radije će reć kako su bili dobri i jaki nego zlovenci slabi. Ipak je to nogomet a žogu zlovenci slabo udaraju.

GD
Gospon Drug
09:13 05.08.2016.

Premocan naslov za nebitni događaj