Pobjeda 4:0

Slaven razbio Lokomotivu, maestralni Vugrinec zabio dva gola

Foto: 'Marijan Susenj/PIXSELL'
Slaven razbio Lokomotivu, maestralni Vugrinec zabio dva gola
14.03.2015.
u 22:24
Koprivničanci su veći dio utakmice bili bolja momčad
Pogledaj originalni članak

Iako na pragu 40. godine, Davor Vugrinec ne posustaje. Da je još uvijek ostalo dinamita u kopačkama ovog legendarnog asa pokazao je i u današnjojnjoj 4:0 pobjedi Slavena Belupa nad Lokomotivom u Koprivnici. Vuga je naime s dva pogotka došao do brojke 146 u HNL-u. 

Koprivničanci su veći dio utakmice bili bolja momčad. Iako je trener Lokomotive Tomislav Ivković, nakon sraza s Rijekom, opet posegnuo za zatvorenijom taktičkom postavkom, društvo iz Koprivnice znalo je pronaći put do njihova gola. Najprije je Marko Mirić u 30. minuti udarcem iz blizine doveo Slaven Belupo u vodstvo. Na dva pogotka razlike povisio je Ejupi. A u završnici utakmice u samo dvije minute Davor Vugrinec zabio je dvaput. Najprije je sjajno pogodio suprotni kut s desetak metara u 83. minuti, a odmah u sljedećem napadu iskoristio pogrešku gostujuće obrane i opet poentirao.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DH
dalibor.hren
07:27 15.03.2015.

Po kome će sad pljuvati umišljeni Ivković?

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
08:47 15.03.2015.

Kako sad Lokomotiva nezna pružiti otpor kao što je odigrala protiv Rijeke. Ovo je čista namještaljka. 4:0 to mi je malo sumnjivo 😕.