OFTERSCHWANG

Slalom: Ana Jelušić šesta nakon prve vožnje, Fleiss 28.

Foto: import
Slalom: Ana Jelušić šesta nakon prve vožnje, Fleiss 28.
27.01.2008.
u 19:24
Pogledaj originalni članak

U njemačkom Ofterschwangu održava se slalom skijašica za Svjetski kup. Nakon prve vožnje u uvjerljivom vodstvu je Marlies Schild.

Austrijska skijašica i najbolja slalomašica od trenutka kada se od skijanja oprostila Janica Kostelić ima skoro sekundu prednosti pred ostalima.

Najbliža joj je Slovakinja Veronika Zuzulova koja je ostvarila 86 stotinki slabije vrijeme, a Ana Jelušić je nakon mjesec dana jako loših nastupa ponovno blizu vrha. Nakon prve vožnje je šesta, a za Schild zaostaje 1.16 sekundu.

No, važnije je kako Jelušić ima mali zaostatak za drugom Zuzulovom (0.30 sekundi). NIka Fleiss je imala loš nastup, ali se ipak probila u drugu vožnju. Sa zaostatkom od 3.43 sekunde je zauzela 28. mjesto.

Druga vožnja počinje u 12.30 sati.

Rezultati, prva vožnja:
1. Marlies Schild (Aut) 48.39
2. Veronika Zuzulova (Svk) +0.86
3. Tanja Poutiainen (Fin) +0.95
4. Therese Borssen (Šve) +1.12
4. Šarka Zahrobska (Češ) +1.12
6. Ana Jelušić (Hrv) +1.16
...
28. Nika Fleiss (Hrv) +3.43

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr