'ON JE LICEMJER'

Skandal u Engleskoj: Nogometaš Cityja usred pandemije organizirao orgije

Foto: Reuters/Pixsell
Kyle Walker
Foto: Reuters/Pixsell
Kyle Walker
Foto: Reuters/Pixsell
Kyle Walker
05.04.2020.
u 14:48
- Walker je licemjer. Poziva strance u kuću na seks, a sutradan drži lekcije da svi moraju ostati na sigurnom - rekla je Luisa McNamara koja je i fotografirala slavnog nogometaša u njegovoj luksuznoj kući.
Pogledaj originalni članak

Branič Manchester Cityja Kyle Walker napravio je popriličnu glupost, otkrili su engleski tabloidi. Walker je usred pandemije koronavirusa organizirao orgije.

Walker je, piše The Sun, platio damama 20 tisuća kuna za cjelonoćno druženje. Upute o držanju razmaka od dva metra nijega zanimala.

Da stvar bude bizarnija, Walker se nakon toga obratio navijačima preko društvenih mreža i pozvao ih da ostanu kući i spriječe širenje pandemije.

Branič Cityja zabavljao s 21-godišnjom eskort damom Louisom McNamarom te 24-godišnjom Brazilkom, a s njim je bio i jedan prijatelj.

- Walker je licemjer. Poziva strance u kuću na seks, a sutradan drži lekcije da svi moraju ostati na sigurnom - rekla je Luisa McNamara koja je i fotografirala slavnog nogometaša u njegovoj luksuznoj kući.

Sun piše i da se Walker zbog svega ispričao, dok je Manchester City najavio istragu.

"Želim se javno ispričati zbog odluka koje sam donio prošlog tjedna. Razumijem da zbog pozicije profesionalnog nogometaša moram biti uzor. Želim se ispričati obitelji, prijateljima, klubu, navijačima i javnosti što sam ih iznevjerio", poručio je Walker.


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

BE
Beskucnik
18:11 05.04.2020.

Da je pozvao 2 deckica obucena u zensku odjecu dobio bi titulu SIR (kao Elton ili Fredy ...)a njonjo bi ga odlikovao nekim redom za promicanje necega , ovako 2m jel to znaci da godinu dana nema sexa ? Kako oni misle to zabranit ,jel to vazi i za nas ozenjene ,idem iskljucit internet da mi zena ne procita da 2m vrijedi i u vlastitoj kuci

IL
ilijan1a
15:17 05.04.2020.

Eto miševa za pokuse cjepiva

Avatar majkuvam
majkuvam
21:25 05.04.2020.

Organizira orgije a nije dobio koronu,on slučajno našao riješenje a naučnici bezveze traže cijepivo.