vatreni u formi

Sjajni Borna Barišić s nove dvije asistencije impresionirao britansku javnost

Foto: Ed Sykes/REUTERS
Sjajni Borna Barišić s nove dvije asistencije impresionirao britansku javnost
28.12.2022.
u 23:17
Nakon što se vratio iz Katara kao brončani, bivši branič Osijeka je bio dvostruki asistent u slavlju Rangersa
Pogledaj originalni članak

Vrlo lako su nogometaši Rangersa upisali nova tri boda u domaćem prvenstvu te su u domaćem susretu 19. kola svladali Motherwell s 3-0. Cijelu utakmicu za Rangers je odigrao hrvatski reprezentativac Borna Barišić koji se istaknuo s dvije asistencije, obje u prvom poluvremenu. Prvo je asistirao Morelosu u 13. minuti koji je pogodio za 1-0, dok je u 39. minuti dodao Goldsonu za 2-0. Konačnih 3-0 postavio je Tillman u 63. minuti.

Hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak nije bio u sastavu Rangersa.

 

 

Na ljestvici je Rangers i dalje drugi te ima devet bodova manje od Celtica (45-54). U ovom kolu Celtic je lako u gostima svladao Hibernian s 4-0. Dva pogotka je postigao Mooy, dok su po jedan dodali japanski nogometaši Maeda i Furuhashi. Hrvatski reprezentativac Josip Juranović utakmicu je odgledao sa Celticove klupe za pričuve.

Standings provided by Sofascore
Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.