Sanjao grad tri dana

Siniša Mihajlović tajno posjetio Vukovar i rodnu kuću te zaplakao!

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Siniša Mihajlović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
siniša mihajlović,igor štimac
Foto: Reuters/PIXSELL
Siniša Mihajlović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
siniša mihajlović
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Siniša Mihajlović
Foto: REUTERS/Stefano Rellandini
Siniša Mihajlović
23.12.2015.
u 14:20
Kurir navodi kako se Mihajlović na posjet Vukovaru odlučio nakon što je tri noći zaredom sanjao grad u kojem je rođen i gdje je proveo djetinjstvo.
Pogledaj originalni članak

Beogradski dnevni list Kurir objavio je danas ekskluzivnu reportažu s trenerom Milana i nekadašnjim reprezentativcem Jugoslavije i Srbije Siniše Mihajlovićem u rodnom Vukovaru. Kako se navodi u tekstu, Mihajlović je u Vukovar došao ''zakamufliran'', kako ga se ne bi prepoznalo, a bio je u pratnji brata Dražena i kuma Miroslava Tanjge. 

Posjetio je rodnu kuću u vukovarskoj četvrti Borovo naselje, koja je obnovljena, ali ne i useljenja, a bio je i u dvorištu škole koju je pohađao kao dijete. Objavljena je fotografija i Mihajlovića iz unutrašnjosti OŠ Blago Zadro, koja je do rata nosila ime Bratstvo i jedinstvo. Neizbježna je bila i posjeta stadionu u Borovu naselju gdje je Mihajlović napravio svoje prve nogometne korake i odakle se i otisnuo prvo u Vojvodinu, potom u Crvenu zvezdu, a onda i u Italiju. 

Kurir navodi kako se Mihajlović na posjet Vukovaru odlučio nakon što je tri noći zaredom sanjao grad u kojem je rođen i gdje je proveo djetinjstvo. Navodi se i kako je sve to vrlo emotivno primio pa je prilikom posjeta obiteljskoj kući i zaplakao. Mihajlović je u Vukovaru bio u ponedjeljak i zadržao se cijeli dan.

>>Mihajlović ipak nedostojan Milana, nakon novog kiksa prijeti mu otkaz

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 144

DU
Deleted user
15:22 23.12.2015.

I sad bi mi njega trebali žaliti, a što je s onima koji svaki dan plaču za svojim nestalim?

KO
Komacero
15:47 23.12.2015.

Cetnicke suze Arkanovog prijatelja.Hrvatske vam zrtve nikad nece oprostit,vratite nam ukradene kulturne bastine,recite gje su ubijeni i odvodeni hrvatski pacenici i ukinite cetnicku aboliciju ko temelje za novi pocetak

GA
gagox
15:30 23.12.2015.

Jedino postujem Stimca zato sto mu je u Splitu rekao kako stvari stoje. Srbi u vukovaru imaju krvave ruke i iz godine u godinu ih treba biti sve manje i manje.....