JUSTIN KLUIVERT

Sin legendarnog napadača doživio dramu u obiteljskom domu. Pljačkaši napravili štetu od 200 tisuća eura

Foto: Pablo Morano/REUTERS
Sin legendarnog napadača doživio dramu u obiteljskom domu. Pljačkaši napravili štetu od 200 tisuća eura
25.05.2023.
u 13:39
Napadači su upotrijebili fizičku silu da saznaju gdje se nalaze vrijedne stvari i novac. Prema pisanju španjolskih medija,  alarm u kući nije bio postavljen zbog čega djevojka nije bila svjesna da se u kući nalaze lopovi
Pogledaj originalni članak

Sin legendarnog nizozemskog napadača Patricka, Justin Kluivert, žrtva je napada trojice maskiranih lopova na Mallorci na kojoj gostuje sa svojim klubom Valencijom. Napadači su iskoristili priliku dok nogometaš nije bio u kući i otuđili nakit i odjeću u vrijednosti 200 tisuća eura, a nastradala je i Kluivertova djevojka koja se u tom trenutku vratila iz šetnje sa psima.

Napadači su upotrijebili fizičku silu da saznaju gdje se nalaze vrijedne stvari i novac. Prema pisanju španjolskih medija,  alarm u kući nije bio postavljen zbog čega djevojka nije bila svjesna da se u kući nalaze lopovi.

GALERIJA Džeko se posvađao s trenerom, mogao bi propustiti finale Lige prvaka

Foto: EXPA/ laPresse/ Spada
ITA, Coppa Italia, Inter Mailand vs AS Roma
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
Coppa Italia - Final - Fiorentina v Inter Milan
Foto: EXPA/ laPresse/ Spada
ITA, Coppa Italia, ACF Fiorentina vs Inter Mailand
Foto: EXPA/ laPresse/ Fabrizio Corradetti
ITA, Giro d Italia 2023
Foto: marco iacobucci / ipa-agency.net
Football: ITALY CUP (COPPA ITALIA) 2023 Freccia Rossa, match ACF FIORENTINA VS FC INTERNAZIONALE MILAN - 24.05.2023

Napad je trajao pet minuta, a Kluivertova djevojka je dobro s lakšim ozljedama. Justin Kluivert trenutno se nalazi na posudbi u Valenciji iz matične Roma.

VEZANI ČLANCI:

Ove je sezone upisao 23 nastupa i šest golova u La Ligi za Valenciju koja ima opciju otkupa ugovora kojeg Kluivert ima s Valencijom do ljeta 2025. godine. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.