PROBLEM S LEĐIMA

Shiffrin zbog ozljede propušta prvu utrku sezone u Soeldenu

Foto: Reuters/Pixsell
Shiffrin zbog ozljede propušta prvu utrku sezone u Soeldenu
09.10.2020.
u 23:41
"Prošlog tjedna tijekom treninga osjetila sam bolove u leđima i liječnici su mi savjetovali da propustim nastup u Soeldenu kako bi se oporavila za nastavak sezone", objavila je na Instagramu američka skijašica ​
Pogledaj originalni članak

Najbolja svjetska skijašica 25-godišnja Mikaela Shiffrin zbog ozljeda leđa propustit će prvu utrku nove sezone Svjetskog kupa, veleslalom u austrijskom Soeldenu, koji je na rasporedu 17. listopada. 

 "Prošlog tjedna tijekom treninga osjetila sam bolove u leđima i liječnici su mi savjetovali da propustim nastup u Soeldenu kako bi se oporavila za nastavak sezone", objavila je na Instagramu američka skijašica, koja je ostvarila 66 pobjeda u Svjetskom kupu, te je tri puta uzela veliki kristalni globus. 

 Nova sezona Svjetskog kupa, po običaju, počinje utrkama veleslaloma za skijašice (17. listopada) i skijaše (18. listopada) u Soeldenu. Shiffrin bi se trebala vratiti na skijaške staze na drugoj utrci Svjetskog kupa u austrijskom Zuersu, gdje bi se 13. studenoga trebao održati paralelni veleslalom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.