BESPLATAN SHOPPING

Stiže iz Nizozemske: Igrač PSV-a dolazi u Dinamo!

Foto: PSV
Stiže iz Nizozemske: Igrač PSV-a dolazi u Dinamo!
16.02.2021.
u 12:59
Dinamo će imati priliku na ljeto ga potpisati kao slobodnog igrača kada će, uostalom, iz redova Modrih u RB Leipzig otići Joško Gvardiol, najbolji stoper zagrebačke momčadi
Pogledaj originalni članak

Justin de Haas (21) stiže na posudbu u Dinamo Zagreb do kraja sezone, javlja PSV i to bez odštete, po receptu Nenada Bjelice koji je Dinamo prozvao za trošenje 15 milijuna eura u 15 dana. 

De Haas je prije dolaska u hrvatskog prvaka odigrao 25 utakmica za mladu momčad PSV-a i zabio jedan gol na gostovanju kod Ajaxa i dvije asistencije. S nizozemskim klubom ima još potpisan ugovor do 30. lipnja ove godine. 

Ovaj je talentirani mladi stoper (koji se snalazi i na poziciji lijevog braniča) od metar i 94 centimetara stasao u KFC Youthu, a potom prešao u mlađe uzraste AZ Alkmaara, gdje se zadržao do 2019. kada je stigao u PSV-ovu U-21 momčad.  Osim toga, usluge njegove primarno lijeve noge tražila je i tamošnja nacionalna vrsta za koju je nastupao u mlađim uzrastima. 

Budući da De Haas nije bio u planovima za prvu momčad nizozemskog velikana, a ugovor mu još uvijek traje, ovo je bio najbezbolniji način rastanka, a Dinamo će imati priliku na ljeto ga potpisati kao slobodnog igrača, kada će, uostalom, iz redova Modrih u RB Leipzig otići Joško Gvardiol, najbolji stoper zagrebačke momčadi. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BR
brancro
16:22 16.02.2021.

Ili bi da valja došao u Osijek, ali nema srca....

DH
dalibor.hren
19:42 16.02.2021.

U Osijek dolaze svi sa velikim srcem (hipertrofija), a u Dinamo zbog love. Dokaz je Belica!

Avatar Oneill
Oneill
14:36 16.02.2021.

Da valja nebi došao.