DRAŽENOV DOM

Senzacija! Cibona kod kuće izgubila od Zaboka

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Cibona - Crvena zvezda
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Cibona
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Cibona
27.11.2019.
u 22:42
Kod cibosa je, opet, najbolji bio centar Bundović (17 koševa, 9 skokova), dok su za pobjednike najviše zabili Lončar (14) i Luka Tomas (13) inače trenerov brat
Pogledaj originalni članak

Senzacija prve klase dogodila se u Draženovu domu. U HT Premijer ligi, dosad nepobijeđena Cibona (9-1) izgubila je na svom terenu od Zaboka (82:87), sastava iz donjeg doma domaćeg prvenstva. Trener gostiju Ivan Tomas pošteno je priznao:

- Nismo očekivali ovu pobjedu. Ovo nije realno, no nije realno niti to da smo onoliko utakmica izgubili na jednu loptu pa nam se očito s ovim to vratilo.

Cibonin trener Ivan Velić je kazao pak ovo:

- Nakon što smo prvih 20 minuta dobili 13 razlike, drugo poluvrijeme se nismo pojavili, a to je i moja velika odgovornost.

Kod cibosa je, opet, najbolji bio centar Bundović (17 koševa, 9 skokova), dok su za pobjednike najviše zabili Lončar (14) i Luka Tomas (13) inače trenerov brat. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar links
links
13:09 28.11.2019.

ma jak je Zabok... treba promijeniti još par sreanaca, ima se love...

KA
kanđija
23:13 27.11.2019.

Kladionice !!!!!!!!

DH
dalibor.hren
07:25 29.11.2019.

Za Zabok igra skoro jedan Zagorec!