Na meti navijača

Seksi Sam plaća ceh Unitedovih loših rezultata

Foto: Instagram
Sam Cooke
Foto: Instagram
Sam Cooke
Foto: News Syndication/PIXSELL
Chris Smalling
Foto: Instagram
Sam Cooke
Foto: Instagram
Sam Cooke
19.12.2015.
u 12:11
Život žene nogometaša nekada zna biti težak. Osjetila je to na svojoj koži Sam Cooke, djevojka Unitedova Chrisa Smallinga, piše tjednik Max!
Pogledaj originalni članak

Nema toga časopisa za muškarce na Otoku u kojem se Sam Cooke (30) nije obnažila. Vlasnica "najboljih grudi Britanije", 2006. najljepša djevojka s famozne treće stranice The Suna, već dulje vrijeme u vezi je s braničem Manchester Uniteda, četiri godine mlađim Chrisom Smallingom, a ovih je dana doživjela lošu stranu nogometnog svijeta.

Manchester United trese kriza, momčad Louisa van Gaala pet utakmica nikoga nije pobijedila, neće dočekati proljeće u Ligi prvaka, poražena je i od jedne od najgorih momčadi Premiershipa Bournemoutha i nervoza navijača sve je izraženija. Pristalice Uniteda morale su pronaći "žrtvu" i pronašli su je u zgodnoj Sam. Njezine profile na društvenim mrežama zatrpali su porukama u kojima traže objašnjenja Unitedove igre.

"Ostavite me više na miru!", poručila je u očaju djevojka povremenog Unitedova kapetana i igrača s najvećom minutažom kod Van Gaala ove jeseni. Kada ni to nije pomoglo, Sam je pribjegla rješenju – sve je uputila na profil Chrisa Smallinga pa neka od njega traže objašnjenja.

>>Britanci pronašli krivca za otkaz Mourinhu i otkrili gdje nastavlja karijeru

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

A6
a6nenad
17:55 19.12.2015.

Da li ima i koje su ozbiljne novine u Hrvatskoj?