Na tajnom tretmanu

Schumacher je često u pariškoj bolnici, a liječi se pod lažnim imenom

Foto: DPA/Pixsell
Michael Schumacher
Foto: DPA/Pixsell
Michael Schumacher
Foto: DPA/Pixsell
Michael Schumacher
Foto: Reuters/Pixsell
Michael Schumacher i Stefano Domenicali
Foto: Reuters/Pixsell
Michael Schumacher i Stefano Domenicali
10.09.2019.
u 14:00
Pretpostavlja se kako će Schumacher biti podvrgnut tretmanu stanične terapije za liječenje bolesti srca. Ovo nije prvi put da je bivši prvak u pariškoj bolnici
Pogledaj originalni članak

Michael Schumacher u ponedjeljak je primljen u parišku bolnicu Georges-Pompidou gdje će biti podvrgnut tajnom tretmanu.

Bivšeg svjetskog prvaka u formuli 1, koji je prije više od pet i pol godine teško ozlijedio glavu na skijanju u francuskom Meribelu, pratilo je veliko osiguranje.

Foto: Reuters/Pixsell
Pariška bolnica
Foto: Reuters/Pixsell
Pariška bolnica
Foto: Reuters/Pixsell
Pariška bolnica
Foto: Reuters/Pixsell
Pariška bolnica

Nosila na kojima su Schumija unijeli u zgradu bila prekrivena prekrivačem tamnoplave boje. Znatiželjnici nisu mogli vidjeti ništa jer su mu potpuno bili prekriveni lice i tijelo.

Pretpostavlja se kako će Schumacher biti podvrgnut tretmanu stanične terapije za liječenje bolesti srca. Ovo nije prvi put da je bivši prvak u pariškoj bolnici, javlja njemački Bild.

Michael je barem dvaput dosad bio u Parizu na tretmanu i svaki put je prijavljivan pod lažnim imenom. Schumijev liječnik je 69-godišnji kardio kirurg Philippe Menasche, specijalist za liječenje matičnim stanicama i 2014. bio je prvi kirurg u svijetu koji je presadio tuđe matične stanice u srce pacijenta. Tretman matičnim stanicama Michael prima već neko vrijeme, javljaju mediji.

Ovo je prvi put da su u javnost procurile informacije o njegovu liječenju, a Schumacherova agentica Sabine Kehm otkrila je zašto se informacije skrivaju od javnosti.

– Michael i Corrine čuvali su svoj privatni život i držali ga daleko od javnosti. U jednom razgovoru Michael je rekao: "Ne moraš me zvati za sljedeću godinu, ja hoću nestati." Mislim da je želio odjednom samo nestati. Zbog toga poštujem njegove želje i ne dajem informacije o njegovu zdravstvenom stanju – rekla je Sabine Kehm.

Schumacherovo zdravstveno stanje i danas je obavijeno velom tajni, a do njega može samo nekoliko osoba od kojih se traži potpuna diskrecija. Jedan od njih je Michaelov veliki prijatelj Jean Todt koji je u srpnju izjavio kako se Schumijevo zdravstveno stanje popravlja.

>> Pogledajte životnu priču legende formule 1 Nikija Laude

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ZB
Zoki-Bijela
14:46 10.09.2019.

Pisete gluposti..

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
14:40 10.09.2019.

Liječi se pod lažnim imenom: Ivo Zadro

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
15:13 10.09.2019.

koja glupost,on je biljka ...