NBA liga

San Antonio slavio protiv desetkovanog protivnika

Foto: Reuters/Pixsell
San Antonio slavio protiv desetkovanog protivnika
07.08.2020.
u 22:18
Mladi hrvatski novak Luka Šamanić nije ulazio u igru.
Pogledaj originalni članak

Košarkaši San Antonija došli su do treće pobjede u nastavku NBA sezone tako što su u petak u Orlandu svladali Utah Jazz sa 119:111. 

Derrick White je predvodio pobjedničku momčad sa 24 koša, šest skokova i četiri asistencije, dok je centar Jakob Poeltl ubacio 19 poena uz 10 skokova. Mladi hrvatski novak Luka Šamanić nije ulazio u igru.

Kod Jazza je najbolji strijelac bio Jordan Clarkson sa 24 koša. 

Utah je vodila samo jednom na utakmici, dok je najveća prednost Spursa bila i 16 koševa razlike pred kraj treće četvrtine.

Rezultat dvoboja nije toliko iznenađujuć s obzirom na to da je momčad iz Salt Lake Cityja u ovoj utakmica bila bez četvorice igrača iz aktualne startne postave.

Zbog ozljeda su izostali razigravač Mike Conley, najbolji strijelac Donovan Mitchell i krilni igrač Royce O'Neal, dok je trener Quin Snyder odlučio odmarati francuskog centra Rudyja Goberta, koji je stup obrane Jazza.

Spursi su ovom pobjedom došli do učinka 30-38 i zasjeli su na deseto mjesto Zapadne konferencije ispred Phoenixa (30-39), a iza Memphisa (32-37) i Portlanda (32-38) u borbi za posljednju, osmu poziciju koja vodi u doigravanje.

Utah je sa 43-26 pala na šesto mjesto, iza Houstona (43-25) i Oklahoma Cityja (42-25).

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.