ugovori s igračima

Mamić: Ne postoji ni jedan igrač na svijetu s kojim ja imam privatan odnos

Foto: Screenshot YouTube
Mamić: Ne postoji ni jedan igrač na svijetu s kojim ja imam privatan odnos
21.01.2014.
u 16:45
Ne postoji ni jedan igrač na svijetu s kojim ja imam privatan odnos. Nisam čak ni u sudskom postupku s Eduardom, tvrdi Mamić.
Pogledaj originalni članak

Dinamo je prošlog vikenda nastupio na turniru u Njemačkoj, a Zdravko Mamić za MC Productions govorio je o sudskom procesu s Eduardom da Silvom.

– Nemam ja nikakve ugovore, to mediji lažu. Ne postoji ni jedan igrač na svijetu s kojim ja imam privatan odnos. Nisam čak ni u sudskom postupku s Eduardom, komentiram jer je to davno započelo. Vrijeme će pokazati što je istina – rekao je Mamić.

Nakon toga dotakao se i Sammira, koji će od ljeta nastupati za Getafe.

– Drago nam je da je igrač koji je toliko dao i vremena proveo u našem klubu pronašao svoju sreću. Želimo mu sve najbolje u karijeri i neka postigne sve ono što želi, a mi ćemo biti sretni jer ćemo uvijek govoriti da je igrao u našem klubu. Njegova kvaliteta i talent nikada nisu bili sporni. Samo o njemu ovisi hoće li opet igrati za Hrvatsku. Ja mu to iskreno želim i to je vrlo realno s obzirom na njegov talent – naglasio je Mamić.

O čemu su još govorili Zdravko i Zoran Mamić pogledajte u videu.

>>Ništavni ugovori s Eduardom: Lihvarski odnos, a Mamić nije smio biti i menadžer

>>Odvjetnik: Mamić se izvukao jer sud nije u obzir uzimao imovinu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar žič
žič
17:09 21.01.2014.

Mamić: Ne postoji niti jedan igrač na svijetu s kojime ja imam privatan odnos...to je u redu,ali ima odnos s njegovim računom tj.penezima....

Avatar Pero2013
Pero2013
17:15 21.01.2014.

Pa kako će postojati kad si ih prvo natjerao da potpišu lihvarske ugovore i koja budala bi posle toga sa takvim htjela biti prijatelj.......

Avatar tajar
tajar
17:13 21.01.2014.

Kad to Mamić kaže, onda to ima posebnu težinu (u Eurima, naravno)!