MEGATRANSFER

Salihamidžić potvrdio novu zvijezdu Bayerna, dobre vijesti za Gvardiola

Foto: Jvºrgen Fromme/DPA/PIXSELL
Salihamidžić potvrdio novu zvijezdu Bayerna, dobre vijesti za Gvardiola
12.02.2021.
u 22:41
"Imali smo intenzivne i profesionalne pregovore s Dayotom i njegovim agentom Volkerom Struthom u proteklih nekoliko mjeseci i sve je završeno", rekao je Hasan za Bild
Pogledaj originalni članak

Brojni europski mediji objavili su večeras kako je postignut dogovor između Bayerna i francuskog stopera iz RB Leipziga Dayota Upamecana, te da će ovaj 22-godišnjak obući dres njemačkog prvaka.

Ovu vijest je večeras za Bild potvrdio direktor Bayerna Hasan Salihamidžić, koji je i završio ovaj transfer.

"Veoma sam sretan što mogu potvrditi da je točno da je završen transfer Dayota Upamecana", rekao je Salihadmižić i dodao:

"Imali smo intenzivne i profesionalne pregovore s Dayotom i njegovim agentom u proteklih nekoliko mjeseci i sve je završeno", rekao je Hasan za Bild.

RB Leipzigu će pripasti 40 milijuna eura, a Leipzig će dio novca uplatiti RB Salzburgu gdje je ranije francuski nogometaš igrao.

Dobre su ovo vijesti i za hrvatskog stopera Joška Gvardiola kojem su u Leipzigu obećali da će mijenjati Upamecana. Mjesto mu je otvoreno za dolazak iz Dinama, već na ljeto.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.