ZVAO JE MALDINI

Ruski novinar tvrdi: Vlašić je na korak do potpisa s Milanom, a evo za koju cijenu

Foto: PIXSELL
Ruski novinar tvrdi: Vlašić je na korak do potpisa s Milanom, a evo za koju cijenu
13.07.2021.
u 12:01
CSKA je prvotno tražio 35 milijuna, ali će na kraju ipak zaraditi deset manje. Naravno, doći će tu još neki bonusi, al hoće li biti baš deset milijuna, još se ne zna
Pogledaj originalni članak

Milan i CSKA su se uspjeli dogovoriti, tvrdi ruski novinar Artur Petrosjan, koji je  objavio danas da je Nikola Vlašić na korak do transfera karijere i uskoro bi trebao potpisati za Milan.

CSKA je prvotno tražio 35 milijuna, ali će na kraju ipak zaraditi deset manje. Naravno, doći će tu još neki bonusi, al hoće li biti baš deset milijuna, još se ne zna. Milan traži zamjenu za Hakana Calhanoglua, a najbolji igrač ruske lige bio bi mu sjajna opcija.


Još je na Euru Vedran Ćorluka ustvrdio da je mladi Vlašić prerastao rusku ligu i da je vrijeme za korak više, a čini se da je taj korak sve bliže. Navodno je upravo sportski direktor rossonera, Paolo Maldini, nazvao u Moskvu i otvorio pregovore o dovođenju Vlašića na posudbu s opcijom otkupa.

>> Pogledajte slavlje Talijana

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

SP
spremni0
13:52 13.07.2021.

35 milja samo u mokrim snovima, nikad od njega igrača

MA
Maui
13:36 13.07.2021.

Nikad u njemu nisam vidio posebno talentiranog igrača, a kakav bi itekako morao biti za u (ne)vrijeme pandemije visokih 35m €. U HNL-u nije blistao, u Premier ligi je bio loš, a u jednoj slabijoj ligi kao što je ruska je bljesnuo. Drago bi mi bilo i zbog njega i njegove obitelji da me razuvjeri i stvori veliku karijeru.

UN
Undertaker
12:25 13.07.2021.

Imamo kvalitetne igrače i zaista je šteta sto nismo dalje otišli na ovom EURO-u, barem do polufinala. Loše su ušli u turnir i sa previše respekta prema suparnicima. Nadajmo se da će se sve posložit, proći za Katar i tamo pokazati pravo lice.