Ivanišević je na današnji dan 2. srpnja 2001. izborio četvrtfinale

Rusedski: Ni Agassi ne bi imao izgleda s Goranom

Foto: 'Tom Hevezi/PA Photos/Pixsell'
Rusedski: Ni Agassi ne bi imao izgleda s Goranom
02.07.2011.
u 10:03
Čim me vidi s druge strane mreže, Rusedskom redovito padne mrak na oči i počne raditi gluposti, rekao je nakon meča Goran
Pogledaj originalni članak

Goran Ivanišević na današnji je dan 2001. izborio sedmi wimbledonski četvrtfinale. Greg Rusedski ostao je Goranova mušterija, ljevoruki Britanac deveti je put zaredom izgubio od hrvatskog tenisača, taj put sa 7:6 (5), 6:4, 6:4.

- Po tko zna koji put dokazao sam da sam bolji tenisač od njega. Nakon što sam osvojio prvi set, znao sam da ništa ne može poći po krivu, da je to moj dan. Čim me Greg vidi, odmah mu padne mrak na oči i počne raditi gluposti na terenu - rekao je Goran.

Ponovo je postavljeno pitanje o dva Gorana na terenu.

- Bilo je sve u redu, dva udružena dala su idealnog Gorana. Nije bilo potrebno da uskače treći.

Goran je igrajući protiv Roddicka skinuo majicu nakon pobjede, a u igri protiv Rusedskog nije.

- Imam samo tri majice, moram ih čuvati. Da sam igrao koji set dulje, skinuo bih je.

- Kad Goran tako igra, nitko nema izgleda, ni Agassi niti bilo tko drugi. Da sam osvojio tie-break, možda bi sve bilo drugačije. Ždrijeb je sada otvoreniji nego ikad. Nastavi li Goran ovim ritmom, mislim da bi u poznim godinama mogao doći do naslova - procijenio je tada Rusedski.

Gorana je potom čekao susret s Maratom Safinom.

- Dobri smo prijatelji, imamo istog menadžera. Marat je sličan meni, može igrati sjajno, ali i katastrofalno. Nadam se da će ovaj put na terenu biti onaj lošiji Marat - rekao je Goran.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
11:29 02.07.2011.

Rusedski: Ni Agassi ne bi imao izgleda s Goranom jer taj je bio \"Pravi\" i maznuo bi ti opremu, loptice i tenis reket ako treba samo da te pobijedi..

OB
-obrisani-
13:48 02.07.2011.

Meni bi bilo isod časti da me na dva tjedna banira neki Balkanac i da ja onda kao neki pametan i kulturan Europeac čekam milost da mi opet dopuste komentirati!Naravno kad nemaš mozga nemaš ni časti ni ponosa!Udri malo glavom o zid možda ti pomogne!