180 MJESTA

Rasprodan čarter za polufinale hrvatskih rukometaša

Foto: EHF
Rasprodan čarter za polufinale hrvatskih rukometaša
28.01.2016.
u 17:43
– Ni sat nakon pobjede Hrvatske nad Poljskom na našem webu sinoć je odmah krenula prodaja ili bolje rečeno euforija poziva navijača zainteresiranih za put u Poljsku te smo danas u četvrtak do podne praktički prodali svih 180 mjesta u čarteru za Krakov – izjavio je direktor Unilinea Boris Žgomba.
Pogledaj originalni članak

Pulska putnička agencija Uniline, službena agencija Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) u samo nekoliko sati od veličanstvene pobjede Hrvatske nad Poljskom rasprodala je trodnevne aranžmane čarterom za Krakov za predstojeće polufinale Europskog prvenstva u tom poljskom gradu.

– Ni sat nakon pobjede Hrvatske nad Poljskom na našem webu sinoć je odmah krenula prodaja ili bolje rečeno euforija poziva navijača zainteresiranih za put u Poljsku te smo danas u četvrtak do podne praktički prodali svih 180 mjesta u čarteru za Krakov odnosno sveukupno više od 500 ulaznica za polufinalnu utakmicu sa Španjolskom u petak – izjavio je Hini direktor Unilinea Boris Žgomba.

Osim čarterom, koji iz Zagreba kreće sutra ujutro za Krakov i vraća se u nedjelju navečer, Unilineove programe za Krakov s ulaznicama za utakmicu kupili su i oni koji će na put vlastitim automobilom ili nekim drugim prijevozom.

– Do utakmice s Poljskom prodali smo ukupno oko 500 ulaznica navijačima iz Hrvatske, da bismo sada samo za Španjolsku prodali i nešto malo više od toga, a već punimo i dodatni čarter koji će ići u nedjelju ujutro iz Zagreba i koji će, ako budemo u finalu, biti prepun, a i ako se budemo borili za treće mjesto, bit će dosta putnika – ističe Žgomba.

Poručuje da će bez obzira na slobodna ili popunjena mjesta u čarteru, ulaznice za utakmice nastaviti prodavati kako se budu oslobađale od prijašnjih rezervacija za neke druge reprezentacije, dodajući da onima koji putuju sutra u Krakov čarterom u aranžmanu nude smještaj, razglede i posjet Auschwitzu, a i svima drugima koji im se jave za ulaznice mogu osigurati smještaj u Krakovu.

>> Metličić: Uživao sam od prve do zadnje minute. Moja generacija je sve gazila, ali ovo je bilo nestvarno

>> Sve podsjeća na Portugal, dizanje iz pepela, Španjolci u polufinalu...

>> Premijer Orešković čestitao rukometašima: Oni su dokaz da ništa nije nemoguće

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.