Put Poreča

Rukometaši započeli drugu fazu priprema za SP

Foto: Robert Anić/Pixsell
Lino Červar
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Lino Červar
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Lino Červar
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Lino Červar
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Lino Červar
27.12.2018.
u 00:15
Hrvatska će u prvom krugu SP-a igrati u skupini B u Münchenu sa Španjolskom, Makedonijom, Islandom, Bahreinom i Japanom
Pogledaj originalni članak

Hrvatska muška seniorska rukometna reprezentacija okupila se u srijedu u Zagrebu i krenula put Poreča gdje će odraditi drugu fazu priprema uoči Svjetskog prvenstva koje će se održati u Njemačkoj i Danskoj od 10. do 27. siječnja.

Reprezentacija će biti u Poreču do 30. prosinca nakon čega slijedi dvodnevna stanka. Od 1. siječnja započinje posljednja pripremna faza. Izbornik Lino Červar je za drugi krug priprema pozvao 19 igrača.

Hrvatska će u prvom krugu SP-a igrati u skupini B u Münchenu sa Španjolskom, Makedonijom, Islandom, Bahreinom i Japanom.

REPREZENTACIJA:

Marin Šego, (Pick Szeged), Ivan Stevanović (Schaffhausen), Filip Ivić (Kielce), Josip Božić Pavletić (PPD Zagreb), Ivan Vida (Nexe), Manuel Štrlek (Vsezsprem), David Mandić (PPD Zagreb), Leon Šušnja (PPD Zagreb), Marin Šipić (Nexe), Kristian Bećiri (Celje PL), Luka Cindrić (Kielce), Igor Karačić (Vardar), Halil Jaganjac (Nexe), Damir Bičanić (PPD Zagreb), Alen Blažević (Pick Szeged), Luka Stepančić (PSG), Jakov Vranković (Tatabanya), Josip VEKIĆ (PPD Zagreb), Ivan Sršen (PPD Zagreb).

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:01 27.12.2018.

Jadna Njemačka ne može sama organizirati jedan maligni SP u rukometu hahahahahahaha