PPD Zagreb

Rukometaši otputovali u Pariz, Obrvan: Čeka nas najteže gostovanje u Ligi prvaka

Rukometaši otputovali u Pariz, Obrvan: Čeka nas najteže gostovanje u Ligi prvaka
05.10.2022.
u 19:55
Na posljednja dva gostovanja u Parizu "plinari" su izgubili s 26:37 i 28:33, ali 2016. odigrali su 32:32 u četvrtfinalu LP-a
Pogledaj originalni članak

Rukometaši PPD Zagreba danas putuju u Pariz gdje će u četvrtak odigrati susret 4. kola elitne skupine Lige prvaka. Gostuju kod PSG-a, momčadi koja je puna zvijezda (braća Karabatić, Krištopans, Syprzak, Steins, Green, Palicka, Sole, Prandi). Parižani su u prošlom kolu uvjerljivo slavili u gostima kod Magdeburga, kluba koji je nedavno pobijedio "plinare" s deset pogodaka razlike. No i zagrebaši dolaze napunjeni samopouzdanjem nakon velike pobjede nad Portom.

– Čeka nas jedno od najtežih gostovanja u Ligi prvaka. Kao trener bih volio da pokažemo mali napredak u igri, ne razmišljajući o rezultatu. Igrački kadar isti je kao protiv Porta. Dakle, idemo tamo bez Srne. Želim da odigramo jednu hrabru utakmicu. Parižani imaju niz sjajnih igrača i odličan par vratara – istaknuo je Ivica Obrvan koji dobro poznaje momčad PSG-a, još iz vremena dok je dugo godina bio trener u Chambéryju.

Jakov Gojun igrao je dvije sezone u PSG-u (2013.-2015.) i u tom vremenu osvojio je jedno prvenstvo i dva kupa Francuske.

– Spremni jesmo. Čeka nas ekipa koja godinama želi osvojiti Ligu prvaka. To je klub koji ima daleko najveći budžet od svih klubova u Ligi prvaka. Ove godine imaju isti cilj kao i prijašnjih godina. Konačno osvojiti Ligu prvaka. Na posljednjih nekoliko treninga uvježbavali smo obranu, ali i napad. Nemamo što izgubiti u Parizu, a možemo dobiti jako, jako puno – rekao je Jakov Gojun.

U 4. kolu još igraju – danas: Dinamo Bukurešt (Kuduz) – Porto, GOG Gudme – Veszprém (Štrlek) te u četvrtak Magdeburg – Wisła (Pilipović, Mihić, Lučin, Šušnja). 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.