Gradski vrt

Rukavini otkaz, Ivo Šušak novi trener Osijeka

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Rukavini otkaz, Ivo Šušak novi trener Osijeka
10.02.2015.
u 08:00
Prema informacijama iz Gradskog vrta Tomislav Rukavina više nije trener prve momčadi, a na klupi će ga naslijediti iskusni vuk Ivo Šušak.
Pogledaj originalni članak

Nakon poraza protiv Zadra (1:3) koji ih je prikovao za dno prvenstvene ljestvice, čelnici Osijeka spas će potražiti u kadrovskim promjenama. Prema informacijama iz Gradskog vrta Tomislav Rukavina više nije trener prve momčadi, a na klupi će ga naslijediti iskusni vuk Ivo Šušak.

Osijekovi čelnici nisu krili razočaranje nakon poraza od Zadra i bacili su se u hitnu potragu za novim šefom struke. Informaciju kako je blizu Osijekove klupe potvrdio je i sam Ivo Šušak.

Zadnji dogovori oko njegova novog angažmana trebali bi biti zgotoljeni do kraja tjedna.

>> Reno na tribini gledao kako je Igor Štimac skockao Zadar

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
moslavina9954
12:18 10.02.2015.

Sada više Osječani neće postizati golove u igri.Samo će e e e poentirati! Malo šale, ali ništa Ivo neće napraviti, na žalost,on je svoje istrenirao...Volio bih da Osijek ostane i bude stabilan prvoligaš.