UZVRATNA BORBA

Roy Nelson za Cro Copa pripremio najjače oružje!

Foto: Instagram
Roy Nelson za Cro Copa pripremio najjače oružje!
31.01.2019.
u 14:26
Do sada već uistinu dugo očekivane borbe Mirka Filipovića i Roya Nelsona, odnosno do njihovog revanša, preostalo je točno 16 dana.
Pogledaj originalni članak

Ako ćemo donositi zaključke po onome što se može naći na Instagram profilu Roya Nelsona, čini se kako “Big Country” za borbu protiv Cro Copa priprema svoj najpoznatiji udarac, desni overhand, piše Fightsite.

Do sada već uistinu dugo očekivane borbe Mirka Filipovića i Roya Nelsona, odnosno do njihovog revanša, preostalo je točno 16 dana. 16. veljače njih će dvojica ući u kavez u Uncasvilleu i svatko će tamo pokušati pružiti ono najbolje od sebe. Cilj je naravno obojici isti, doći do pobjede. I nema sumnje kako svaki od njih priprema neko iznenađenje.

Vjerujemo kako će obojica za tu borbu također pripremiti i ono najbolje iz svog repertoara. Za Cro Copa smo već otkrili kako je high kick spreman, dok prema Instagramu Roya Nelsona možemo zaključiti da će tako biti i s desnim overhand udarcem, njegovom “specijalkom”.

U pitanju je objava koju donosimo , a u pitanju je zapravo reklama borbe protiv pušenje. Roy Nelson inače je aktivist protiv konzumiranja duhanskih proizvoda pa ne treba čuditi kako se našao u tom promotivnom materijalu. No, isto tako se i njenu našao i njegov overhand. To bi nešto trebalo značiti, zar ne?

>> Pogledajte gostovanje Mirka Filipovića u studiju Večernjeg TV-a

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VO
vorda400
15:30 31.01.2019.

Koje oružje?škakljao ga bude sa bradom???