Ovog vikenda

Roses Open 2017. – završnica sezone odbojke na pijesku ponovno u srcu Zagorja!

Foto: Promo
Roses Open
Foto: Promo
Roses Open
Foto: Promo
Roses Open
22.08.2017.
u 08:00
Turnir na kojem će svoje snage odmjeriti najbolji hrvatski igrači i igračice odbojke na pijesku.
Pogledaj originalni članak

Velika završnica pojedinačnog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku održati će se ovog vikenda u Roses Designer Outletu u Začretju. 26. i 27.08. u Rosesu se naime po šesti put održava Roses Open – turnir na kojem će svoje snage odmjeriti najbolji hrvatski igrači i igračice odbojke na pijesku.

Dodatno atraktivnosti ovog sada već tradicionalnog turnira doprinosi pomalo neobičan prostor za održavanje sportskih manifestacija ovog tipa – umjetna plaža smještena u samom outlet centru. Gledatelje osim vrhunskih dvoboja atraktivnih sportaša i sportašica očekuju i nastupi jedinstvenih „Cedevitasica“ te brojne nagradne igre, zabavni program i kupovina omiljenih brandova na dodatnim popustima.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr