PROBLEMI ZA PORTUGALCA

Ronaldo se oglasio nakon optužbi o silovanju, evo što su poručili njegovi zastupnici

Foto: Reuters/PIXSELL
Football Soccer - Barcelona v Real Madrid - Spanish La Liga Santander- Nou Camp Stadium, Barcelona, Spain - 3/12/16. Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts after missing a chance to score during the
Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez
Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
Foto: Press Association/Pixsell
Zidane - Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
REAL MADRID VS BARCELONA (0-4)Luis Alberto Su?rez Diaz (9) FC Barcelona's player celebrates the (0,4) after scoring his team?s goal. Cristiano Ronaldo dos Santos (7) Real Madrid's player.Gareth Bale (11) Real Madrid's player. During the soccer match La Li
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Mateo Kovačić i Cristiano Ronaldo
15.04.2017.
u 10:37
- Optužba za silovanje je uvredljiva i odvratna, a Ronaldo neće dopustiti da se ugrozi njegov ugled - stoji u prioćenju.
Pogledaj originalni članak

Njemački Der Spiegel objavio je teške optužbe na račun Cristiana Ronalda u tekstu u kojem se tvrdi da je jedan od najboljih nogometaša svijeta 2009. godine silovao djevojku u Las Vegasu. Portugalac je zgrožen optužbama, zbog toga će tužiti njemačku novinu, a u njegovo ime se oglasila agencija Gestifute koja ga zastupa.

- Članak je čista novinarska fikcija. Navodna žrtva odbija istupiti i potvrditi istinitost optužbi. Navedena novina priču temelji na nepotpisanim dokumentima, neidentificiranim osobama i emailovima odvjetnika koji ne zastupaju Cristiana Rolanda i čija se autentičnost ne može provjeriti te na navodnom pismu koje je takozvana žrtva poslala, a Cristiano nikada nije primio. 

Optužbe Der Spiegela su lažne i Cristiano Ronaldo će napraviti sve što je njegovoj moći da reagira protiv njih. Optužba za silovanje je uvredljiva i odvratna, a on neće dopustiti da se ugrozi njegov ugled - stoji u objavi.

Podsjetimo, zvijezdu Reala optužuju da je jednoj djevojci platio 375.000 dolara za šutnju zbog silovanja koje se dogodilo u Ronaldovom luksuznom apartmanu u hotelu u Las Vegasu. Amerikanka je navodno tada imala 20-ak godina, a nagodili su se u siječnju 2010. u Nevadi.

Pristala je da će šutjeti o svemu nakon što primi novac, odustala od kaznenog progona te je Ronaldu napisala pismo na šest stranica u kojem je opisala ozljede i traumu koju je doživjela. Spiegel je još dodao kako zna o kojoj djevojci je riječ.

>> Šokantno: Cristiano Ronaldo je silovao 20-godišnjakinju pa joj platio da šuti o tome?

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
10:48 15.04.2017.

Zabio 2 gola njem. momčadi usred Bavarske i u roku 24 h osvanuo na naslovnici njemačkog magazina kao silovatelj!? Timing je znakovit...

Avatar AligatorXO
AligatorXO
10:58 15.04.2017.

Prije bih rekao da je bilo obrnuto.

Avatar toxic alien
toxic alien
11:10 15.04.2017.

Aghhh..., "napisala pismo na šest stranica u kojem je opisala ozljede i traumu koju je doživjela"! Da je nije drzao prisilno u sobi mjesec dana... sa jos desetoricom napaljenih prijatelja!? Ili mozda "dama" sad misli da se zeznula, da 375000US$ nije dovoljno, pa posredno vrsi pritisak na "lepog"?