Sevilla se probila na treće mjesto

Ronaldo nezaustavljivo trpa, potopio je i Crotone

Foto: LiveMedia/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
Italian football Serie A match - Juventus FC vs FC Crotone
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Serie A - Juventus v Crotone
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Serie A - Juventus v Crotone
22.02.2021.
u 23:23
​​​​​​​Ivan Rakitić je ušao u igru za Sevillu u  66. minuti, dok je Ante Budimir ušao kao zamjena za Osasunu u 84. minuti.
Pogledaj originalni članak

U posljednjoj utakmici 23. kola talijanskog prvenstva u ponedjeljak Juventus je kod kuće bez  problema s 3:0 svladao zadnjeplasiranu momčad na ljestvici Crotone. 

Dvostruki strijelac u pobjedi Juventusa bio je Cristiano Ronaldo u 38. i 45. minuti, dok je treći gol zabio McKennie u 66. minuti susreta.

Juventus se sa 45 bodova popeo na treće mjesto na ljestvici. Sada ima četiri boda manje, ali i utakmicu manje od drugoplasiranoga Milana. Prvi je Inter sa 53 boda iz 23 utakmice. Crotoneu je ovo 17. poraz i posljednji je na ljestvici sa 12 bodova.

Sevilla je, pak, u ponedjeljak na gostovanju u poslejdnjoj utakmici 24. kola španjolskog prvenstva sa 2:0 pobijedila domaću Osasunu.

Prvi pogodak na utakmici za Sevillu zabio je Diego Carlos u 19. minuti, a drugi De Jong u 49. minuti. Ivan Rakitić je ušao u igru za Sevillu u  66. minuti, dok je Ante Budimir ušao kao zamjena za Osasunu u 84. minuti.

Nakon ove pobjede Sevilla se popela na treće mjesto i ima 48 bodova, jedan bod više od Barcelone koja je četvrta. Atletico Madrid je prvi sa 55 bodova.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar southman
southman
07:20 23.02.2021.

Glad za golovima kao da je na početku a ne na kraju karijere. Neviđeno.