REAL MADRID

Ronaldo, Modrić i ostali se minutom šutnje oprostili od Aragonesa

Foto: Printscreen Dailymotion
Real
01.02.2014.
u 15:13
- Bio je sjajna osoba. Osobno mu puno dugujem i njegov je utjecaj na mene bio ogroman. Promijenio je povijest španjolskog nogometa. Zahvalni smo mu na svemu - rekao je Iker Casillas.
Pogledaj originalni članak

Španjolska oplakuje bivšeg izbornika Luisa Aragonesa koji je jutros preminuo u dobi od 75 godina. Počast čovjeku koji je Furiju 2008. godine odveo do naslova europskog prvaka odali su i u Real Madridu.

Igrači i stožer Reala su se uoči današnjeg treninga okupili na centru i u tišini se prisjetili preminulog trenera.

- Bio je sjajna osoba. Osobno mu puno dugujem i njegov je utjecaj na mene bio ogroman. Promijenio je povijest španjolskog nogometa. Zahvalni smo mu na svemu - rekao je Iker Casillas kojega je Aragones vodio u španjolskoj reprezentaciji.

>> Preminuo bivši španjolski izbornik Luis Aragones

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.