Ima se, može se

Ronaldo kupio još jedan skupocjeni automobil, sada mu se neće smijati cijeli svijet: 'Stigla je nova zvijer'

Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
Football Soccer - FC Barcelona v Real Madrid - La Liga - Camp Nou, Barcelona - 2/4/16 Barcelona's Ivan Rakitic and Real Madrid's Cristiano Ronaldo Reuters / Juan Medina Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
Football Soccer - Barcelona v Real Madrid - Spanish La Liga Santander- Nou Camp Stadium, Barcelona, Spain - 3/12/16. Real Madrid's Cristiano Ronaldo and Barcelona's Lionel Messi and Neymar in action during the
Foto: Reuters/PIXSELL
Soccer Football - Atletico Madrid v Real Madrid - La Liga - Vicente Calderon, Madrid, Spain - 19/11/16 Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates scoring their second goal with team mates Reuters / Javier Barbancho Livepic EDITORIAL USE ONLY.
28.12.2016.
u 18:47
Portugalac je nedavno osvojio Zlatnu loptu pa se odlučio počastiti. S obzirom na to da ima puno novca, bira samo ono što mu se zaista svidi jer si sve može priuštiti.
Pogledaj originalni članak

Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih nogometaša svijeta, ljubitelj je automobila, i to onih skupocjenih. Prije samo dva mjeseca u njegovu je garažu parkiran Lamborghini Aventador, a sad već ima novu 'igračku'.

Portugalac je nedavno osvojio Zlatnu loptu pa se odlučio počastiti. S obzirom na to da ima puno novca, bira samo ono što mu se zaista svidi jer si sve može priuštiti.

Ovoga puta mjesto u njegovoj garaži pronašao je Mercedes GLC Coupe.

"Nova zvijer", napisao je Ronaldo ispod fotografije.

Inače, kad je kupio Lamborghini, fotografirao se kraj novog automobila, ali je stao u čudnoj pozi pa je vrlo brzo postao predmet sprdnje. Ljudi iz cijeloga svijeta smijali su mu se zbog toga, radile su se brojne fotomontaže... Iz toga je Portugalac nešto i naučio pa je ovoga puta fotkao samo automobil.

>>Ronaldo se pohvalio novom jurilicom, sada mu se smije cijeli svijet. Evo zbog čega!

>>Ronaldo se pohvalio skupocjenim automobilom, pogledajte kako izgleda njegova 'pila'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

AC
achill
19:25 28.12.2016.

Lako je njemu - kada ima Luku za vozača!

DU
Deleted user
06:58 29.12.2016.

Ronaldo je kompletan covjek i nogometas,zdrav,mlad,bogat,i povrh svega pametan,i sto ne bih sebi priustio takvu"zvjer",pa kod nas svaki traponja koji otvori manji obrt,zaposli dva-tri radnika,digne kredu,odmah kupi takvu "zvjer"i bolju cak,a radnici po 12 mjeseci ne dobivaju placu,jer drzava cuti i ne mari za to,ovaj velikan Ronaldo barem zivi i uziva od svog rada i svoji zasluga.

DU
Deleted user
19:35 28.12.2016.

A kaj si je trebal kupiti golfa na kredit?