PORTUGALAC POD ISTRAGOM

Ronaldo je u problemima, još jedna žena optužila ga za silovanje!

Foto: Reuters/Pixsell
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
Cristiano Ronaldo
Foto: ReutersIPIXSELL
Ronaldo i Mandžukić
Foto: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
Foto: STEFANO RELLANDINI/REUTERS/PIXSELL
Cristiano Ronaldo
07.10.2018.
u 16:34
Britanski mediji nedavno su pisali da su Portugalca i 2005. godine optužili za isti zločin. Naime, tada je kao 20-godišnjak uhićen i ispitan jer ga je jedna djevojka iz Francuske optužila za silovanje u hotelu u središtu Londona.
Pogledaj originalni članak

Amerikanka Kathryn Mayorgu nedavno je prijavila Cristiana Ronalda da ju je silovao 2009. godine u Las Vegasu, a njen odvjetnik Leslie Stovall tvrdi da se javila još jedna Portugalčeva žrtva.

- Javila mi se jedna žena i rekla da je preživjela slična iskustva kao Kathryn. No, ne mogu otkriti njen identitet - rekao je odvjetnik.

Britanski mediji nedavno su pisali da su Portugalca i 2005. godine optužili za isti zločin. Naime, tada je kao 20-godišnjak uhićen i ispitan jer ga je jedna djevojka iz Francuske optužila za silovanje u hotelu u središtu Londona. Sud je ipak sedam tjedana kasnije odlučio da nema dovoljno dokaza za podizanje optužnice. 

No, policija je otvorila slučaj optužbe za navodno silovanje u Las Vegasu 2009. godine, a Ronaldo tvrdi da to nije istina.

- Čvrsto poričem optužbe koje se objavljuju protiv mene. Silovanje je gnjusan zločin koji je protivi svemu što sam ja i u što vjerujem. Odbijam hraniti medijski spektakl stvoren od ljudi koji se žele promovirati na moj račun. Moja čista savjest će mi omogućiti da u miru čekam rezultate svih istraga - poručio je jedan od najboljih nogometaša svijeta.

>> Pogledajte suradnju Marija Mandžukića i Cristiana Ronalda

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

PA
PainKiller
16:50 07.10.2018.

I vi nas svaki dan silujete s neprovjerenim i neispitanim informacijama pa nikome ništa.

SO
Sos
16:56 07.10.2018.

Jos jedna kurva treba novaca

DU
Deleted user
17:00 07.10.2018.

Lova i samo lova.....sponzoruše sa naknadnom pameću.....pljuc. Ne vjerujem im sekundu bez ijednog dokaza. A njihova riječ mi vrijedi apsolutno ništa..lov na vještice u 21 stoljeću.