LOŠA GLUMA

Pogledajte kako se nekadašnji najbolji nogometaš svijeta osramotio simuliranjem

Foto: Printscreen Youtube
Pogledajte kako se nekadašnji najbolji nogometaš svijeta osramotio simuliranjem
04.05.2015.
u 16:55
Ronaldinho je povukao kontru, a onda pao kao pokošen dok je prolazio pokraj protivničkog braniča. I više je nego očito da kontakta nije bilo pa je Brazilac zbog simuliranja zaradio žuti karton.
Pogledaj originalni članak

Nekadašnji najbolji nogometaš svijeta Ronaldinho pošteno se osramotio u utakmici njegova Queretara protiv Morelije u meksičkom prvenstvu.

Ronaldinho je povukao kontru, a onda pao kao pokošen dok je prolazio pokraj protivničkog braniča. I više je nego očito da kontakta nije bilo pa je Brazilac zbog simuliranja zaradio žuti karton. Najbolji nogometaš svijeta iz 2004. i 2005. mnogo je puta pokazao da je majstor s loptom pa mu uistinu nije potrebno baviti se ovakvim stvarima.

Queretaro je na kraju slavio sa 2:1, a prvi pogodak na utakmici postigao je upravo Ronaldinho iz jedanaesterca.

>> Ronaldinho će ponovno promijeniti klub

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BL
Blender
18:10 04.05.2015.

95% igraca simulira, znaci oni lazu!! Tko laze taj i krade!!! Najpopularniji sport na planeti se svodi na laz, hahahah koliko ovaca na ovoj planeti!!! Fufa ne radi bas nista da se i ovaj sport konacno dovede u red i pocne se koristiti tehnologija koja nam je na raspolaganju vec vise od 50 godina. Danasnja tehnologija je 50 puta bolja ali hebi ga kako ce se namjestati utakmice ako sve bude posteno.