TRENER LIVERPOOLA

Rodgers brani Lovrena: Imao je hrabrosti izvesti jedanaesterac

Foto: Reuters
Rodgers brani Lovrena: Imao je hrabrosti izvesti jedanaesterac
26.02.2015.
u 22:57
- Lovren je imao hrabrosti izvesti jedanaesterac. Nije imao sreće, ali je bio dovoljno hrabar. No, to je lutrija - rekao je Rodgers.
Pogledaj originalni članak

Trener Liverpoola Brendan Rodgers stao je u obranu Dejana Lovrena koji je jedini promašio jedanaesterac u utakmici s Bešiktašom.

- Lovren je imao hrabrosti izvesti jedanaesterac. Nije imao sreće, ali je bio dovoljno hrabar. No, to je lutrija - rekao je Rodgers i dodao:

- Razočarani smo. U prvom poluvremenu smo mogli sve riješiti. No, ponosan sam na momčad.

Liverpool nije uspio proći skupinu Lige prvaka, a sada je ispao i u Europskoj ligi.

- Naši ciljevi ostaju isti - želimo osvojiti trofej i završiti među prva četiri u ligi.

>> Lovren jedini promašio jedanaesterac i odveo Bilića u osminu finala!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
07:07 27.02.2015.

Liverpool me jučer fakat razočarao igrom i žao mi je Lovrena, ali mi je drago zbog Bilića i Beşiktaşa. Prije penala sam rekao da golmani neće obraniti ni jednu loptu, a kad sam vidio Lovrena da ide pucati mislio sam da će mu golman skinuti loptu. I onda se dogodilo to što se dogodilo.

stipe štef kafka
14:09 27.02.2015.

i to ce proći Lovrene glavu gore sve je to dio života,sporta. usponi i padovi sastavni su dio života. nmogi nisu vjerovali u tebe kad si otišao u liyon pa si se dokazao,kad si došao u englesku pitali su se koji je taj,a pogotovo kad si stigao u Liverpool govorili su sve i svašta,ali ima nas koji vjerujemo u tebe,a siguran sam da tvoja obitelj i ti vjerujete u sebe,a za ostale što te briga....na kraju će ti tako i tako svi pljeskati

Avatar Black_Zero
Black_Zero
23:32 26.02.2015.

e sad bi mogo stavit jos jednu tetovazu pa puknut selfi i na drustvene mreze...samo tetovaza bi mogla biti hmm klupa za rezerve