MANCHESTER CITY

Robinho: Nisam se još naviknuo da me u Engleskoj tuku

18.12.2008.
u 11:43
Pogledaj originalni članak

Brazilsko zvučno pojačanje Manchester Cityja kupljeno pred početak sezone iz Real Madrida, Robinho, tvrdi da suci imaju mnogo previda u Premiershipu...

Priznao je napadač Cityja da se još uvijek privikava na način igranja u Engleskoj, a posebno se čudi grubim igrama obrambenih igrača.

- U Engleskoj se igra vrtoglavo brz nogomet, mislio sam da će mi biti teže priviknuti se na način igre ovdje. No, ono na što se nikako ne mogu naviknuti su udarci koje primam. Kada sam tek došao čudilo me što suci nisu svirali prekršaj u kojem sam “životinjski” udaren. Bilo mi je to potpuno nevjerojatno - kazao je.

- Unatoč tome što me toliko tuku, zadovoljan sam svojim igrama, a postigao sam i devet golova. Što se momčadi tiče, ona unatoč slabijim rezultatima u posljednje vrijeme izgleda prilično dobro. Puna je sjajnih igrača, no za pobjedu nam treba velika želja protiv svakog protivnika. Ne smijemo se zadovoljavati bodom, a poraze ja ne podnosim.

- Sretan sam što igram ovdje, atmosfera na engleskim tribinama je sjajna. U Španjolskoj na tribine dolazi kazališna publika, ovdje ljudi slave svaki korner kao da je gol - zaključio je Robinho.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr