IGRAO ZA OBA KLUBA

Robert Prosinečki progovorio o derbiju Dinama i Zvezde: 'Nažalost, to je svakom jasno'

Foto: Željko Janković
Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
Robert Prosinečki
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Robert Prosinečki
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Robert Prosinečki
02.08.2021.
u 22:28
- Iskreno, ja bih se najradije maknuo od toga. To je moj život, jedan važan dio, ali nije najbitniji. I stoga o ovom doista više nemam namjeru govoriti.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni prvak Dinamo u završnoj rundi kvalifikacija za plasman u Ligu prvaka igrat će protiv Crvene zvezde ili Šerifa odlučeno je u ponedjeljak na ždrijebu u Nyonu.

Naravno, Dinamo prije play-offa mora preskočiti treće pretkolo u kojem će igrati protiv poljske Legije.

A o mogućoj utakmici Dinama i Zvezde progovorio je Robert Prosinečki. Žuti je bio junior Dinama, zatim je postao legenda Zvezde da bi nakon toga s Croatijom bio u Ligi prvaka, a na kraju trener beogradskog kluba.

- Ma, zvalo me sto ljudi, na moru sam, odmaram se - bila je prva reakcija Prosinečkog, prenosi Sportklub.

Zatim je dodao:

- Ma mi nismo spremni za ove utakmice. Nažalost, to je svakom jasno. Što bih sad ja trebao reći tko je bolji, tko će proći. Jedino što zasad mogu reći da su i Legia i Šerif ozbiljne prepreke. Treba prvo to preskočiti.

Prosinečki je svjestan da će ovih dana mnoge zanimati njegovo mišljenje.

- Iskreno, ja bih se najradije maknuo od toga. To je moj život, jedan važan dio, ali nije najbitniji. I stoga o ovom doista više nemam namjeru govoriti.

>> Pogleajte doček Matee Jelić u Kninu:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar ysvlacionicy
ysvlacionicy
22:42 02.08.2021.

Pametno zuti pametno...

DU
Deleted user
22:42 02.08.2021.

Ahahaaaaa balkanska posla. Prave racun bez krcmara, a sto ako obadvoje ispadne, i dinamo i zvezda.

RO
roland
23:40 02.08.2021.

Prosinečki je sve dobro rekao: 1.treba doći do te utakmice, moguće je da oba kluba ispadnu; 2. spremni za te utakmice nismo; nema većeg rizika; 3. što god rekao o budućoj utakmici, netko će napisati riječ viška, ono što Žuti to nije rekao, samo s ciljem da se dolije ulje na vatru i da se prodaju novine i nabijaju klikovi... Najbolje je da tu utakmicu uopće ne komentira.