87. izbor

Robert Lewandowski treći put u karijeri proglašen najboljim sportašem Poljske

Robert Lewandowski treći put u karijeri proglašen najboljim sportašem Poljske
09.01.2022.
u 19:44
Lewandowski je slavio ispred trostruke olimpijske pobjednice i svjetske rekorderke u bacanju kladiva Anite Wlodarczyk, te svjetskog doprvaka u speedwayju Bartosza Zmarzlika
Pogledaj originalni članak

Treći put u karijeri napadač poljske nogometne reprezentacije i Bayerna, Robert Lewandowski izabran je za najboljeg poljskog sportaša godine u 87. izboru sportskog dnevnika Przeglad Sportowy i Polsat TV.

Lewandowski je slavio ispred trostruke olimpijske pobjednice i svjetske rekorderke u bacanju kladiva Anite Wlodarczyk, te svjetskog doprvaka u speedwayju Bartosza Zmarzlika.

Poljskom nogometašu je ovo treća takva nagrada u karijeri nakon što je slavio i 2015. i 2020. godine.

Za ekipu godine su proglašeni odbojkaški pobjednici Lige prvaka ZAKSA Azoty Kedzierzyn-Koźle, a najbolji trener je atletski stručnjak Aleksander Matusinski.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.